Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Із щотижневої апаратної наради

Дата: 16.07.2024 15:31
Кількість переглядів: 65

16 липня відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. міського голови Геннадія Іванюка. Архітекторка Оксана Хорошавіна презентувала свій проєкт щодо відновлення палацу родини Катериничів та поділилася власним баченням розвитку маєтку, ідеями створення на його базі цікавих локацій як для жителів громади, так і для залучення туристів.

Юлія Петренко, заступник міського голови, відмітила, що такий напрямок роботи перспективний для іміджу громади, а для відновлення палацу родини Катериничів необхідно провести активну роботу щодо залучення грантових коштів.

Юрій Зазимко, директор КП «Міськдобробут», звернув увагу на критичну ситуацію з постачанням населення водою в умовах спеки та відключення електроенергії. Він відмітив, що жителі міста почали зловживати поливом присадибних ділянок із міського водогону. На даний час свердловини та насоси працюють на максимальній потужності, тому працівники КП «Міськдобробут» підключають генератори. Якщо громадяни не будуть раціонально використовувати воду, комунальникам доведеться постачати її погодинно.

Учасники зібрання обговорили інші актуальні питання життєдіяльності громади, а саме: підготовка котелень закладів медицини до роботи в осінньо-зимовий період; завершення робіт щодо облаштування бактеріологічної лабораторії; проведення ремонтних робіт у закладах освіти; налагодження взаємодії та співпраці з центральним ринком як осередком малого бізнесу; ремонт доріг у населених пунктах громади; облаштування конференц-залу в ЦНАПі мультимедійним обладнанням, що надійшло в рамках Програми EGAP Фонду Східна Європа; організація роботи щодо облаштування соціально-психологічного простору «Допомога поруч» в ЦНСП у співпраці з  БФ «Право на захист».

Геннадій Іванюк відмітив першочергові завдання та основні напрямки роботи на поточному тижні. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано