Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі Тактичного блоку HOLOSUN LS321G З ЛЦВ або еквіваленту, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Бобровицька міська рада Чернігівської області

Дата: 27.05.2024 15:46
Кількість переглядів: 56

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Бобровицька міська рада Чернігівської області
17400, Чернігівська область, Ніжинський район, м. Бобровиця, вул. Незалежності, 46
ЄДРПОУ 04061990
Категорія замовника: орган місцевого самоврядування (п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі)
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Тактичний блок HOLOSUN LS321G З ЛЦВ або еквівалент на 2024 рік.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Номер плану: UA-P-2024-05-24-013428-a

Номер закупівлі: UA-2024-05-24-010610-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 240 000 грн. 00 коп. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — по 30.06.2024 р.

1. Товар повинен відповідати за якістю стандартам, технічним умовам, іншій документації, що встановлює вимоги до якості Товару. Тара і упаковка Товару повинні відповідати вимогам стандартів, технічним умовам, іншій документації. При поставці Товар повинен бути упакований у належну тару, що забезпечує цілісність товару при перевезенні та зберіганні.

2. Товар повинен бути новим та відповідати вимогам щодо якості.

3. Продавець гарантує якість і надійність Товару, що постачається, протягом гарантійного строку. Гарантійний строк Товару не може бути меншим від гарантійного строку вказаного виробником цього Товару. Якщо протягом гарантійного строку Покупцем будуть виявлені дефекти або невідповідність якості (комплектності) Товару, обумовленої Договором, Продавець зобов'язаний замінити за свій рахунок неякісний (некомплектний) Товар на Товар належної якості, що відповідає умовам Договору в узгоджені Сторонами строки, але не більше 14 календарних днів з дня отримання повідомлення від Покупця про виявлені дефекти або неякісний (некомплектний) Товар.

4. Продавець повинен поставити Покупцеві Товар, якість якого відповідає нормативним документам передбаченим чинним законодавством України.

5. Для підтвердження відповідності технічної характеристики Учасник має надати у складі тендерної пропозиції чинні на дату подання скановані копії сертифікату якості/відповідності/походження та/або паспорту виробника чи інший документ, що підтверджує якість товару.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано