Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицька бібліотека стала кращою в області!

Дата: 01.05.2024 12:32
Кількість переглядів: 112

Сьогодні у Чернігівській  обласній науковій бібліотеці ім. Русових відбулося підведення підсумків обласного конкурсу «Краща бібліотека 2023 року» та нагородження переможців. Серед більш ніж 500 бібліотек області абсолютну перемогу в номінації «Краща дитяча бібліотека року» здобула бібліотека для дітей Публічної бібліотеки Бобровицької міської ради.

Почесною грамотою Департаменту культури та туризму, національностей та релігій облдержадміністрації і цінними подарунками нагороджено  нашу бібліотеку для дорослих.

Учасників заходу вітали: Юрій Соболь, директор ОУНБ, Тамара Клюй, директор обласної бібліотеки для дітей, Марина Книр, директор обласної бібліотеки для юнацтва, та відповідальні працівники бібліотек області. Вони відзначили важливість таких заходів, що сприяють професійному зростанню та створенню мережі співпраці в такий нелегкий воєнний час.

Надзвичайно приємно, що працю наших бібліотекарів та розвиток бібліотек Бобровицької громади так високо оцінили  департамент облдержадміністрації, керівники обласних бібліотек та журі конкурсу.

Маємо стимул для нових досягнень, адже бібліотека - це не тільки сховище для книг, а й простір для навчання та розвитку, спілкування та дозвілля, інформаційний та культурний центр громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь