Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Вітаємо переможців обласної виставки-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Зоряні шляхи Чернігівщини»!

Дата: 24.04.2024 15:51
Кількість переглядів: 81

У березні-квітні 2024 року в Чернігівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді було організовано та проведено обласну виставку-конкурс дитячої та юнацької творчості «Зоряні шляхи Чернігівщини». Бобровицький заклад позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» на цьому конкурсі у напрямку «Образотворче мистецтво» представляла робота Марійко Дарини, вихованки гуртка «Чарівний пензлик», керівник - Задорожна Галина Олександрівна. У молодшій віковій категорії малюнок дівчинки зайняв ІІІ місце.

Всього ж для участі у виставці-конкурсі подано 105 робіт здобувачів освіти від 21 закладу загальної середньої та позашкільної освіти Чернігівської області. Творчі роботи представлені у трьох номінаціях: «Образотворче мистецтво», «Технічні моделі», «Технічний дизайн».

Дитячі роботи напрямку «Образотворче мистецтво» у цьому році подані за темою «Мрії інопланетян».

Твори юних художників демонструють багату уяву та креативність. Діти використали широкий спектр кольорів, щоб створити яскраві та динамічні зображення. Багато робіт вражають своєю високою майстерністю, незвичайними ідеями та оригінальним баченням фантастичного світу очима дитини.

Організатори конкурсу щиро дякують  учасникам за чудові, творчі роботи. Бажають всім подальшого творчого натхнення, нових ідей та втілення всіх задумів!

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано