Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

Дата: 19.03.2024 08:51
Кількість переглядів: 82

18 березня на базі комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради відбувся семінар  на тему «Атестація педагогів - 2024: готуємося до фінального етапу» для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти.

Процедура атестації педагогічних працівників закладів освіти наближається до завершення.  Цьогоріч вона проходить за новим Положенням.  З метою оформлення та систематизації матеріалів після проведення атестаційного засідання та прийняття рішень щодо атестації педагогів  організована офлайн-зустріч. Спікером заходу була Людмила Оніщенко, директор  центру  професійного розвитку педагогічних працівників, яка в презентаційному блоці розкрила тему семінару.

У ході заходу обговорено алгоритм дій на  фінальному  етапі атестації педагогів,  зокрема:  оформлення  атестаційних листів педагогічних працівників, які атестуються, протоколу  засідання атестаційної комісії І рівня  щодо  прийняття рішень,  наказу за результатами  атестації.  

Учасники семінару  працювали в парах, виконуючи практичні завдання. Також вони отримали відповіді на запитання, що стосувалися  дат та строків  оформлення результатів атестації. Підсумки семінару  підвела Валентина Мартишевська, начальник  відділу  освіти Бобровицької міської ради та побажала успішного завершення  атестаційної  кампанії   в закладах освіти.

Семінар пройшов продуктивно, активно, в позитивній  і теплій атмосфері.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано