Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Назавжди 51: захисник України приєднався до лав Небесного Воїнства…

Дата: 06.02.2024 18:13
Кількість переглядів: 123

Кожна звістка про загибель українського захисника стає нестерпним болем і невимовною тугою для кожного з нас. 6 лютого наша громада провела в останню земну дорогу воїна-Героя Миколу Миколайовича Грицюка. Не вагаючись, він вступив до лав Збройних Сил України, ставши на захист рідної Батьківщини від рашистської навали.

Виконував складні бойові завдання, наближаючи Перемогу. Микола Грицюк загинув у бою за Україну, заплативши за мир та наш спокій найдорожчою ціною – своїм життям.

Під час мітингу-реквієму, що відбувся на площі міста, прощальні промови виголосили перший заступник міського голови Володимир Данішевський та начальник І відділу Ніжинського РТЦК та СП Андрій В’ялий.

«На жаль, ми продовжуємо втрачати наших Героїв – тих, які пішли на фронт, щоб захистити Батьківщину від ворожої агресії.

Та в кожному подиху, в кожному ударі серця українця житиме вічна пам’ять про Захисника України, який ціною власного життя захищав сою землю та український народ», - сказав Володимир Данішевський.

На кладовищі м.Бобровиця відбулась церемонія поховання загиблого воїна з усіма військовими почестями.

У цей скорботний час ми всі розділяємо непоправну втрату сім’ї та висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та побратимам військовослужбовця.

Низький уклін Герою, якого забрали Небеса. Вічна пам’ять відважному сину українського народу!

 

Бобровицька міська рада

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано