Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Вітаємо лауреата обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

Дата: 02.02.2024 15:57
Кількість переглядів: 120

2 лютого відбулося урочисте закриття першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024», який кожного року об’єднує творчих, відкритих до нових знань, налаштованих ділитися своїми надбаннями, вчителів. 

У період із 31 січня по 02 лютого 2024 року в Чернігівському обласному педагогічному інституті ім. К.Д. Ушинського проводився очний фінальний етап конкурсу педагогічної майстерності. Освітяни Чернігівщини змагалися за першість у номінаціях: «Українська мова та література», «Географія», «Фізика» та «Образотворче мистецтво».

Учасником обласного туру професійного змагання в номінації «Географія» була Галина Перчета, учитель Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Конкурсантка успішно пройшла освітянські випробування: «Тестування», «Практична робота», «Майстерка», «Дослідження» та «Урок», під час яких вона демонструвала глибокі фахові знання, педагогічні ідеї, професійні вміння й творчі здобутки.

Галина Василівна достойно представила Бобровицьку громаду та освітній заклад на обласному рівні, показавши високі результати. Вона стала лауреатом обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Вітаємо  талановитого педагога. Нехай участь у конкурсі «Учитель року» надихає її й надалі на нові ідеї, креативні задуми, творчі пошуки, додає віри в те, що кожний новий день буде плідним у творчому злеті.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано