A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Назавжди молоді: у Бобровицькій громаді попрощалися із загиблими Героями

Дата: 18.03.2023 14:09
Кількість переглядів: 139

18 березня на центральній площі міста зібралася численна громада, представники влади, військовослужбовці, рідні, близькі, друзі, побратими, щоб провести в останню путь наших земляків, воїнів-Героїв Владислава ГАЛУШКА та Ігоря РОЖИКА.
Участь у мітингу-реквієму взяв голова Ніжинської РВА Григорій КОВТУН. До присутніх звернувся в.о.міського голови Геннадій ІВАНЮК: «З гіркою скорботою ми зібралися сьогодні, щоб провести в останню путь загиблих Героїв, наших хоробрих воїнів.

Шановні батьки Владислава та Ігоря! Ми всі у вічному боргу перед вами за те, що ви виростили мужніх і сміливих патріотів, які ціною власного життя захищали усіх нас.

 Вони загинули зовсім молодими, повними сил та жаги до життя. Мали мрії, плани на майбутнє, кохали і були коханими. Ігор та Владислав були чесними, порядними людьми, готовими завжди прийти на допомогу. На жаль, війна забирає життя найкращих синів свого народу.

Шановні рідні, близькі, друзі та побратими загиблих воїнів, прийміть щирі слова співчуття. Ваша втрата страшна і нестерпна, адже поряд з вами вже не буде цих двох прекрасних людей – вони залишаться лише у спогадах. 

Ми схиляємо голови на знак поваги й шани до полеглих воїнів, які йдуть у вічність.   Їх життєвий шлях зупинився дуже рано, але вони продовжуватимуть жити в наших серцях, залишаться назавжди молодими, і ми будемо вічно пам'ятати про їх подвиг».

Священики відслужили поминальні панахиди, усі присутні молилися за спокій душі загиблих воїнів. Востаннє нашим землякам віддали військові почесті на міських кладовищах. На честь воїнів пролунали військові салюти.

У ці гіркі хвилини ми всі розділяємо непоправну втрату сімей та висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та побратимам військовослужбовців.

Вічна пам’ять відважним синам українського народу!

Слава Героям!

 

                                                            Організаційний відділ міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь