Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Урочиста церемонія з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту

Дата: 05.07.2022 10:58
Кількість переглядів: 136

 Двадцять дев’ятого та тридцятого червня  254  випускники закладів загальної середньої освіти Бобровицької територіальної громади отримали свідоцтва про базову середню освіту,  та 141 випускник отримав свідоцтва про повну загальну середню освіту.  
   30 червня на площі м. Бобровиця відбулася урочиста церемонія з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Уся величезна бобровицька родина, зібралася, щоб привітати одинадцятикласників, які назавжди прощалися із безтурботною порою дитинства. Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту», навчальний рік закінчується не пізніше 1липня, саме тому було обрано цю дату.
   Випускники Бобровицького ліцею, Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, мали змогу у цей нелегкий, воєнний час отримати документи святково та урочисто. Ці заклади підготували 13 медалістів (10 золотих медалей та 3 срібні). Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади залишаться найсвітлішими.

Висловлюємо щиру вдячність депутату Чернігівської обласної ради Сергію Чубовському та депутатам Бобровицької міської ради, саме завдяки їхній матеріальній підтримці  – всі медалісти отримали подарунок на згадку.

За  вагомий  внесок у розвиток закладу освіти та участь у вихованні дитини батьки випускників – медалістів  були відзначені Подякою Бобровицької міської ради.

Дякуємо кожному, хто долучився до проведення даного заходу, а вам, шановні наші випускники, вдало скласти національний мультипредметний тест та обрати бажаний вищий навчальний заклад, ви наше сьогодення і наше майбутнє.  Будьте гідними поваги людьми!

Відділ освіти Бобровицької міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано