Міністерство охорони здоров’я України наказом від 03 лютого 2022 року № 215 затвердило Примірне чотиритижневе сезонне меню на зимовий період. Його рекомендовано використовувати для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років у закладах освіти та інших організованих дитячих колективах. 

Відповідний наказ, а також технологічні картки на страви та вироби, що увійшли до затвердженого меню, оприлюднені на сайті Міністерства охорони здоров’я України. 

Меню можна використовувати у повному обсязі або частково, опрацювавши його з огляду на смакові уподобання дітей та технологічні можливості кожного з закладів.

ВАЖЛИВО: в разі внесення змін, меню потрібно погодити в територіальному підрозділі Держпродспоживслужби відповідно до вимог Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 305. 

Завантажити технологічні картки можна за посиланнями нижче:

 

  1. Для першого тижня.
  2. Для другого тижня.
  3. Для третього тижня.
  4. Для четвертого тижня.

Фото без опису