Бобровицька міська рада
Чернігівська область

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

Дата: 15.02.2021 14:48
Кількість переглядів: 217

Щороку на другий день другого тижня лютого в усьому світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), який цьогоріч проходить під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
З метою поширення знань про безпечне, відповідальне й позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді протягом тижня в закладах вчителі інформатики та соціально-психологічна служба провели ряд тематичних заходів: відеолекторій «Інтернет – територія безпеки», урок-практикум «Інтернет – користь чи прихована небезпека», виставка-конкурс малюнка «Інтернет очима дітей», виготовлено стенди «Безпека дітей в Інтернеті» та «Розумне та безпечне використання Інтернет-ресурсів» та інформаційну дошку. Також діти долучилися до Всеукраїнського уроку «Онлайн-синергія для найкращого Інтернету».

Доступ до Всесвітньої мережі відкриває безмежні можливості для навчання й самовдосконалення дітей, але водночас, потрапивши в Інтернет, вони втрачають відчуття часу та реальності, проводять там години, граючись у онлайн ігри та спілкуючись із незнайомими людьми з соціальних мереж. А це не завжди безпечно. Саме заходи щодо безпечного Інтернету допоможуть знайти баланс між розвагами та навчанням, розвинути вміння правильно та безпечно користуватися всесвітньою павутиною.

Відділ освіти міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано