Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Про погіршення погодних умов

Дата: 11.02.2021 11:36
Кількість переглядів: 144

Керівникам закладів освіти

На виконання протоколу від 10 лютого 2021 року № 6 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов 11-12 лютого 2021 року на території області» Управління освіти і науки облдержадміністрації інформує.

За даними Українського гідрометеорологічного центру, у зв’язку з виходом південного циклону на території Чернігівської області 11-12 лютого очікуються снігопади (приріст снігового покриву 10-20 см), посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини. 12 лютого значне зниження температури до 20 морозу вночі з  подальшим  зниженням.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, з метою недопущення виникнення надзвичайних та аварійних ситуацій, на виконання пункту 1.3 протокольного рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вихід на маршрути шкільних автобусів здійснювати відповідно до погодних та дорожніх умов.

Крім того, просимо терміново забезпечити виконання організаційно-практичних заходів щодо належного утримання навчальних приміщень, будівель, інших споруд та прилеглих територій, створення належних температурних умов у закладах освіти, створення достатнього запасу палива та пально-мастильних матеріалів для безперебійної роботи наявного транспорту, спеціалізованої техніки та автономних джерел живлення.

Просимо розглянути питання щодо можливості організації дистанційного навчання (у разі потреби) 12 лютого 2021 року.

У разі виникнення надзвичайних та аварійних ситуацій (несправності автотранспорту та інше) негайно повідомляти керівництво відділу освіти  за номером 2-50-11 або особисто начальника відділу освіти.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано