Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Вручено паспорти громадянина України кращим представникам молодого покоління Чернігівщини

Дата: 25.08.2020 08:13
Кількість переглядів: 278

23 серпня Україна відзначала День Державного Прапора – одного з головних символів державності. Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України були проведені на землі, де у січні 1918 році кров’ю була написана одна із героїчних сторінок історії нашої держави. Українська молодь віддала своє життя за волю та незалежність України. Бій під Крутами – це символ героїзму молодого покоління в боротьбі за свободу нашої держави.
Боротьба триває і нині. Це боротьба за право самостійно вирішувати як жити, якою мовою говорити, у що вірити, яке майбутнє обирати.

Саме у Крутах, у місці сили нашої держави, було розгорнуто 20-метровий синьо-жовтий стяг - символ Свободи, Волі, Віри та Сили українського Народу.

У цей урочистий день голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко разом із головою обласної ради Ігорем Вдовенком та начальницею управління Державної міграційної служби України в області Ксенією Лук’янець традиційно в рамках акції "Я - громадянин України" вручили паспорти громадянина України кращим представникам молодого покоління Чернігівщини. В урочистостях взяв участь командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Валерій Залужний.

Разом з паспортом молодь отримала символічні подарунки – прапор України та «Кобзар» Тараса Шевченка.

Учасниками акції "Я - громадянин України" стали юні жителі й нашої громади:

- Шубська Діана Ігорівна, учениця Бобровицького ЗЗСО І–ІІІ ступенів №1, переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учасниця різноманітних предметних конкурсів, активна учасниця життя закладу;

- Бурзак Яна Олександрівна, учениця Бобровицького ЗЗСО І–ІІІ ступенів №1, переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учасниця різноманітних предметних конкурсів, активна учасниця життя закладу.

 

Організаційний відділ міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано