Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Проведено робочу нараду

Дата: 12.08.2020 14:37
Кількість переглядів: 358

Сьогодні заступник міського голови Лариса Петько провела нараду із начальниками відділів апарату міської ради з питань формування програм з усіх сфер життєдіяльності міської ради.
Другим питанням було розглянуто план економічного зростання громади. Проєкт «Мери за економічне зростання» – це нова ініціатива Європейського союзу в рамках Східного партнерства. Секретаріат проєкту «Мери за економічне зростання» є основним виконавчим органом Ініціативи і керує втіленням Ініціативи в регіоні.

Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць.

Ініціатива «Мери за економічне зростання» прагне створити розгалужену регіональну професійну спільноту, що вимагатиме певного залучення членів Ініціативи, проте водночас створить для її членів можливості значної підтримки експертів та колег з інших муніципалітетів, сприяння у поширенні історій успіху, а також інші значні економічні, політичні та репутаційні переваги.

Начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи міської ради Інна Овдій довела до відома присутніх щодо змін у виборчому законодавстві України.

 

Організаційний відділ міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано