Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 21.07.2020 16:00
Кількість переглядів: 303

Сьогодні, 21 липня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації. 
Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру та члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Було заслухано інформацію Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», що в районі станом на 21.07.2020 року зареєстровано 48 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця -15, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 3, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 4,  с. Вороньки -2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка - 1, Макарівка - 1),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ»  14 осіб, всі інші хворі знаходились  на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день хворі на   стаціонарному лікуванні відсутні, 48 хворих одужали. Всього зареєстровано 175 контактних осіб,  з них 172 обстежені.

Було вирішено:

З 27 липня 2020 року   дозволити роботу  з 7–ї до 23-ї години розважальних закладів (нічних клубів) , а також суб’єктів  господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), закладів культури, крім кінотеатрів та крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень навинос.

Дозволити проведення групових занять для дітей віком до 12 років у дитячо-юнацьких спортивних школах з урахуванням вимог ГДСЛУ від 03.07.2020 року №40.

Мобільній групі контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів забезпечити посилення контролю за дотриманням суб’єктами господарювання та населенням в умовах адаптивного карантину режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів  дезінфекції в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі та у громадському транспорті.

                                    Організаційний відділ міської ради

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано