Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання районної комісії ТЕБ та НС

Дата: 17.06.2020 10:12
Кількість переглядів: 389

Вчора, 16 червня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації, у якому взяла участь міський голова Тетяна Ковчежнюк. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру,  співробітники Деснянського БУВР.

Фото без опису

Було заслухано інформацію Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», що в районі станом на 17.06.2020 зареєстровано 41 випадок захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD-19 (м. Бобровиця 12, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 3, Травкине – 1, с. Ярославка- 1, с. Мирне – 3, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-1),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ»  11 осіб, всі інші хворі знаходились  на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день  хворі  на стаціонарному лікуванні не перебувають, 17 хворих на самоізоляції, 24  хворих  одужали. Всього зареєстровано 151 контактна особа,  з них 135 обстежені.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію в Бобровицькому районі комісія вирішила карантинні обмежувальні заходи не послаблювати, залишити в дії рішення, прийняті на попередніх засіданнях районної комісії.

Бобровицькому РВ УДСНС України в Чернігівській області невідкладно провести оповіщення населення за допомогою мобільних засобів інформування.

Мобільній групі контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів постійно проводити оперативні перевірки дотримання карантинних заходів підприємствами, організаціями, установами та органами місцевого самоврядування району.

 

Організаційний відділ міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано