Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Електронне врядування в роботі органів місцевого самоврядування

Дата: 05.06.2020 08:59
Кількість переглядів: 341

Вчора, 4 червня, спільно з Фондом Східна Європа і швейцарсько-українською програмою «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» відбулося навчання за короткостроковою програмою «Технології електронного врядування в роботі органів державної влади та органів місцевого самоврядування» для працівників об’єднаних територіальних громад.

Фото без опису

У відкритті вебінару взяли участь Олександр Ярема, перший заступник Державного секретаря СКМУ, Віталій Загайний, перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації та  Віктор Лях, президент Фонду Східна Європа.

- Цей семінар – важливий крок до співпраці з колегами з Фонду Східна Європа. Це чудова можливість отримати нові знання та вміння, налагодити  співпрацю з фахівцями громад та місцевого самоврядування, - зазначив Олександр Ярема.

- Ідея такого семінару виникла нещодавно, - повідомив Віктор Лях.  - Нам приємно, що Чернігівська область першою зреагувала на запрошення до співпраці та прийняла  активну участь у роботі з Фондом. Ми сподіваємося і надалі продовжувати співпрацю та надавати цікаві ідеї щодо електронного врядування.

Слухачів було проінформовано про управління ресурсами громади, застосування електронного підпису та розвиток системи надання електронних послуг в Україні.

Учасники семінару ознайомилися з основними поняттями захисту інформації в державних організаціях, захищену передачу інформації через систему «Трембіта», особливості надання адміністративних послуг через старостати та цифрову безпеку на робочому місці. Йшлося про технології, що скорочують час, необхідний для прийняття рішень  та зменшують управлінські витрати, а отже сприяють кращій організації праці.

 

Організаційний відділ міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано