Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулось чергове засідання 30 сесії міської ради

Дата: 25.03.2020 14:19
Кількість переглядів: 257

25 березня відбулося пленарне засідання 30 сесії міської ради під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. У роботі сесії взяли участь 26 депутатів, голова районної державної адміністрації Василь Кучерина та заступник голови районної ради Андрій Ткаченко.
На початку засідання міський голова Тетяна Ковчежнюк наголосила, що у зв’язку з жорсткими карантинними обмеженнями до актового залу, під час пленарного засідання сесії, допущені тільки ті особи, які необхідні для забезпечення її проведення. Іншим стороннім особам вхід заборонено.

Стосовно внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2019 року №1114-26/VII «Про бюджет Бобровицької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» доповіла начальник фінансового управління Вікторія Грабова.

Депутати прийняли ряд важливих рішень про внесення змін у додаток 2 Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької міської ради (об’єднаної територіальної громади), на 2020 рік, до Програми «Шкільний автобус», до Програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху, до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) в Бобровицькій міській раді та інші.

Розглянуто блок проєктів рішень про хід виконання місцевих Програм та земельних питань.
Всі проєкти рішень були прийняті, як рішення міської ради. 

Тетяна Ковчежнюк закликає усіх зберігати спокій. Допомагати своїм літнім батькам, дідусям, бабусям та сусідам під час карантину: доставляти для них продукти харчування, ліки, оплачувати необхідні платежі онлайн і пояснювати, що люди їхньої вікової категорії мають найбільші шанси заразитись коронавірусом. Вони мають залишатись у своїх помешканнях і не відвідувати людних місць. Не забувати дотримуватися особистої гігієни, провітрювати свої домівки та часто влаштовувати вологе прибирання. За наявності перших ознак захворювання негайно телефоном зв’язуйтесь із своїм сімейним лікарем.

 

Організаційний відділ міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано