Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Марківчани цього року зиму проводжали, весну зустрічали і кавою від Бобровицького земляцтва смакували…

Дата: 02.03.2020 15:40
Кількість переглядів: 262

В останній день зими марківчани та гості села були запрошені до сільського будинку культури на святковий концерт. Чарівні ведучі Аня Борисенко та Альона Кононіченко не тільки майстерно оголошували номери програми, а й самі виконували сучасні пісні. Чарували своїм співом та танцювальними рухами учасники фольклорного ансамблю «Марківчанка», керівником якого є Ганна Трегуб. Вразила своєю артистичністю Тамара Федорчак, яка прочитала поезію про маму. А Ольгу Магденко, що  дарувала дотепний гумор, тривалий час не відпускали глядачі зі сцени. Приємний пісенний сюрприз підготував Олександр Данильченко, який виконав декілька пісень про жінок та закликав усіх чоловіків кохати, поважати та берегти своїх коханих.

До речі, він запевнив, що за той час, коли він став постійним учасником фольклорного ансамблю «Марківчанка» (а це понад десять років), то він з особливою повагою і любов’ю ставиться до усіх її учасниць, яких усього-навсього тринадцять: Ніна Данильченко та Ганна Трегуб, Галина Данільченко та Олександра  Кононенко, Тамара Федорчак та Віра Курна, Катерина Василенко та  Надія Книш,  Ольга Магденко та Тетяна Швачач, а також Валентина Породько, Людмила Довгопола та Пелагея Калюжна.

Фото без опису

За ініціативи та підтримки голови Бобровицького осередку Чернігівського земляцтва Андрія Пінчука та заступника Василя Заболотного уже стало доброю традицією пригощати всіх присутніх кавою та чаєм зі смаколиками.

Тож, зиму провели, весну зустріли, побажали  один одному миру і здоров’я, тепла і любові та й поверталися до своїх затишних домівок з гарним настроєм та надією, що саме ця весна 2020 року вже повинна стати мирною на всій території нашої України-неньки.

В.о. старости Марковецького старостинського округу

Тетяна Сугоняко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано