Бобровицька міська рада
Чернігівська область

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОГОДНІ УМОВИ ТА СТАН ПРОЇЗДУ 17 ЛЮТОГО

Дата: 17.02.2020 09:20
Кількість переглядів: 218

Метеорологічне попередження по території України: вдень 17 лютого у західних, північних (в т.ч. у Чернігівській) та центральних областях пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах місцями 25 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).
17 лютого на 8:00 годину по Чернігову, температура повітря становила 3°, вітер 6 м/с, вологість 75 %, тиск 754 мм рт. ст. Зранку в районах області хмарно, без опадів. Сьогодні вдень хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря 7-9° тепла.

Шановні водії! Узимку регулярно слідкуйте за прогнозами синоптиків, адже погодні умови в цей період року можуть суттєво впливати на дорожню обстановку. Будьте уважні та обережні за кермом, обирайте безпечну швидкість руху, тримайте дистанцію, уникайте ризикованих маневрів та різкого гальмування. Авто обов'язково має бути взуте у зимову гуму з нормальним протектором.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області працює цілодобово гаряча лінія Служби автомобільних доріг у Чернігівській області за телефонами:
(0462) 661893 - зі стаціонарного;
0952714374 - з мобільного.
 

За інформацією Служби автомобільних доріг

у Чернігівській області

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано