Бобровицька міська рада
Чернігівська область

КНП "Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги"

Святкуємо День вишиванки разом з Україною!

Вишиванка — наш національний символ. Вона пробуджує патріотичні почуття в серці кожного свідомого українця, символізує єдність та незламність нації, духовне багатство нашого народу.

12:52 18.05.2023

Виїзний прийом громадян у селі Браниця

18 травня лікарі Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом громадян у селі Браниця. У фельдшерському пункті громадського здоров’я провели обстеження та надали кваліфіковані консультації дітям і дорослим лікарі загальної практики - сімейної медицини Валентина АНІЩЕНКО та Олена ГУСАК; медичні сестри Наталія МАЦЬКО, Олена УРОЖАЙ та завідувач ФП, фельдшер Людмила МОРУГА.

12:50 18.05.2023

Як внутрішньо переміщеним громадянам отримати електронний рецепт на рецептурні ліки

Внаслідок війни частина українців були змушені змінити місце свого проживання та втратили зв’язок зі своїм сімейним лікарем. Сьогодні ми надамо кілька рекомендацій щодо того, як своєчасно отримати медичну допомогу внутрішньо переміщеним українцям та, зокрема, як отримати електронний рецепт на ліки.

08:24 17.05.2023

Надано медико-психологічну допомогу в рамках проєкту «Твої Долоні»

16 травня 2023 року у рамках соціального проєкту «Твої Долоні» https://www.facebook.com/tvoyi.doloni в приміщенні Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів лікарями та психологами надавалась комплексна медико-психологічна допомога дітям та їх батькам.

15:58 16.05.2023

Виїзний прийом громадян у селі Макарівка

11 травня лікарі Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом громадян у селі Макарівка. У фельдшерському пункті громадського здоров’я провели обстеження та надали кваліфіковані консультації дітям і дорослим Світлана ПОСТЕРНАК, лікар загальної практики - сімейної медицини; Ярослав ЄРОХІН, лікар-педіатр; медичні сестри Ольга ДАНЬКЕВИЧ та Олена САВИЦЬКА  .

16:25 11.05.2023

ОГОЛОШЕННЯ!

Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги ПОВІДОМЛЯЄ, що 16.05.2023 р. у с. Рудьківка за адресою: вулиця Центральна, 49 (приміщення школи) з 11:00 до 16:00 год у рамках соціального проєкту «Твої Долоні» (ГО «Твій шлях») спільно з Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (м. Київ) для дітей, незалежно від віку, пропонується отримати фахову допомогу:

10:14 09.05.2023

Обстеження у сімейного лікаря. Що можна пройти безоплатно?

Нагадуємо, що кожен пацієнт який успішно підписав декларацію з лікарем первинної медичної допомоги (ПМД), має право отримати визначений перелік лабораторних та діагностичних досліджень. Внутрішньо переміщені особи мають ті самі права, що й інші громадяни України. Тож, якщо людина звертається по медичну допомогу, їй не можуть відмовити через відсутність декларації.

16:35 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь