A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

Через співпрацю – до результату

Торік на Чернігівщині 370 громадян скористалися можливістю отримати нову професію чи підвищити кваліфікацію, отримавши від служби зайнятості ваучер на навчання.  З них 51 людина навчалася в Ніжинському професійному аграрному ліцеї. Там вони опановували такі професії: машиніст крана автомобільного, електрогазозварник, кондитер, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Свій вибір зупинили на цьому навчальному закладі, бо він славиться сучасною матеріально-технічною базою та досвідченим професійним педагогічним колективом. На базі Ніжинського професійного аграрного ліцей діють три регіональні навчально-практичні центри (зварювальних технологій, сучасних транспортно-будівельних технологій та з підготовки кадрів для сфери громадського харчування), які дають можливість слухачам здобути не тільки якісні теоретичні знання, а й практичні навички у роботі з сучасними високоякісними матеріалами і обладнанням, опанувати новітні технології.

12:39 20.02.2024

Служба зайнятості спонукає роботодавців активніше користуватися своїми послугами

Соціально-економічне життя Чернігівщини поступово відроджується, але напруженою залишається ситуація в прикордонних громадах області, які постійно потерпають від ворожих обстрілів. На Чернігівщині таким районом є Новгород-Сіверщина, яка межує з російською територією.

13:53 16.02.2024

Служба зайнятості компенсує витрати за працевлаштування переселенців

На Чернігівщині 272 переселенці отримали роботу за програмою надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці ВПО під час дії воєнного стану.  Компенсаційні виплати отримали 148 роботодавців області на загальну суму 3,4 млн грн.

10:30 16.02.2024

Медзаклади Чернігівщини потребують працівників

Представники галузі охорони здоров'я завжди «в тренді» на ринку праці, і за свою роботу вони отримують гідну заробітну плату. Отже, якщо у вас є медична освіта, вас чекають у медзакладах області!

14:37 15.02.2024

Співпрацювати зі службою зайнятості роботодавцям вигідно!

Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Одне із відомих не лише на Чернігівщині, а й в Україні та далеко за її межами - АТ "Слов'янські шпалери - КФТП". Це – компанія з багаторічною історією, знаний виробник шпалер та найбільше бюджетоутворююче підприємство Корюківщини.

11:03 13.02.2024

Служба зайнятості пропонує свої послуги роботодавцям

Служба зайнятості пропонує роботодавцям співпрацю і запрошує скористатися комплексом безкоштовних послуг. Основні з них: підбір кадрів, професійне навчання безробітних під конкретні робочі місця; підвищення конкурентоспроможності працівників шляхом отримання ваучера на навчання; задоволення потреб у тимчасових робітниках для виконання певних видів робіт. Також служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку.

11:05 09.02.2024

Ринок праці мовою статистики

Протягом січня 2024 року за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості звернулися 868 громадян - на 15% більше у порівнянні з відповідним показником минулого року. Всього перебували на обліку та отримували послуги 4,8 тис. безробітних. З них 318 – працевлаштовано, 59 – скеровано на професійне навчання, 411 направлень видано для участі у суспільно корисних роботах. Крім того, для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці громадян, не зареєстрованих у службі зайнятості, видано 16 ваучерів на навчання.

16:03 08.02.2024

ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ

Який розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців у 2024 році?

10:19 06.02.2024

За працевлаштування безробітних на нові робочі місця роботодавець отримує компенсацію ЄВ

Роботодавцям, які створюють нові робочі місця, служба зайнятості допомагає підібрати кадри та компенсує фактичні витрати у розмірі єдиного внеску за працевлаштування безробітних. Торік такою послугою скористалися 110 роботодавців, завдяки чому роботу отримали 166 безробітних. Серед них підприємець з Борзни Олександр Дорошенко.

10:53 05.02.2024

За працевлаштування безробітних – компенсації роботодавцю

Для тих роботодавців, які вміють рахувати свої гроші та цінувати час, компенсаційні виплати від служби зайнятості за працевлаштування безробітних, безперечно, є вигідною пропозицією. Адже це - можливість і потрібних працівників знайти, і водночас зекономити кошти підприємства. У цьому переконалися на ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант», яка давно співпрацює з обласною службою зайнятості.

17:20 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь