A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Нарада з працівниками культури Бобровицького ОТГ

Дата: 20.05.2021 12:16
Кількість переглядів: 167

     Начальник відділу культури та туризму Бобровицької міської ради Людмила ЛУЦЕНКО,  18 травня 2021 року, провела нараду з працівниками культури.
    У ході наради було  обговорено ряд актуальних питань, основним з яких  це благоустрій закладів культури та прилеглих до них територій. Також Людмила Андріївна ознайомила всіх присутніх з основними заходами, які заплановані на червень та  акцентувала увагу на тому, щоб всі працівники закладів культури брали активну участь у заходах.
   18 травня - Міжнародний день музеїв, тож Людмила ЛУЦЕНКО привітала працівників КЗ «Бобровицький історичний музей» та КЗ «Пісківський меморіальний музей-садиба П.Г. Тичини» з їх професійним святом. Побажала працівниками успіхів у всіх починаннях, творчих здобутків та мирного неба над головою.

Перед присутніми також виступила Катерина КАЛІНІЧЕНКО, методист міського Будинку культури, заслужений працівник культури України, яка розповіла про проведення фольклорного фестивалю нового формату, який заплановано на липень місяць.

Підводячи підсумки наради начальник відділу культури та туризму Людмила  Луценко зазначила, що в даний час є зрозумілим те, що потрібно рухатись постійно вперед, шукати сучасні форми роботи, модернізувати заклади, вчитись по новому мислити, розвиватись і вдосконалюватись, відповідно до вимог часу, щоб бути  потрібними і цікавими для людей заради яких ми і працюємо.

 Відділ культури і туризму міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь