Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини що стосуються ВПО

Продовжено термін прийому заяв на виплату одноразової матеріальної грошової допомоги українцям, які постраждали від підриву Каховської ГЕС

У ніч на 6 червня російські окупанти підірвали дамбу Каховської ГЕС, що призвело до підтоплення багатьох населених пунктів. Держава надає одноразову грошову допомогу для постраждалих осіб з Херсонської та Миколаївської областей.

15:51 18.08.2023

Повідомте мене про вакансію

Шукаєте роботу? Прискорити пошук та зробити його більш ефективним допоможе онлайнсервіс служби зайнятості «Повідомте мене про вакансію» https://bit.ly/3Qw9guI Переходьте за посиланням, заповнюйте форму анкети (інформація про себе та контактні дані), і роботу для вас шукатимуть фахівці з рекрутингу. Вони оперативно зв’яжуться з вами та поінформують про наявні вакансії. Рекрутери служби зайнятості, окрім власної інформаційно-аналітичної бази, аналізують й інші джерела інформації про попит та пропозицію робочої сили, зокрема інтернет-ресурси, сайти пошуку роботи, засоби масової інформації, соціальні мережі тощо. Відтак, пошук роботи стає оперативнішим і якіснішим.

11:00 15.08.2023

Вакцинація проти кору

17 липня, в Україні стартувала загальнонаціональна кампанія з вакцинації проти кору тих дітей, які через повномасштабні військові дії або карантин у зв’язку з коронавірусною інфекцією пропустили планове щеплення за Національним календарем щеплень. 

15:34 08.08.2023

Запроваджено експериментальний проєкт надання соціальних послуг ВПО

В Україні запроваджено експериментальний проєкт надання соціальних послуг особам похилого віку, особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах. Порядком реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 № 248, передбачено під час реалізації експериментального проєкту безкоштовне надання на базі  Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» таких соціальних послуг:

16:42 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано