Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини що стосуються ВПО

На Чернігівщині є вакансії з наданням житла

Наразі в базі вакансій Чернігівської обласної служби налічується близько двох десятків пропозицій роботи з наданням житла. Є такі вакансії для лікарів. Так, терапевта, педіатра та хірурга запрошують на роботу у Варву. Заробітна плата – 20 тис. грн.

11:39 07.05.2024

Пенсіонери, які стали ВПО до 24 лютого 2022 року та НЕ пройшли фізичну ідентифікацію можуть зробити це зараз

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження. До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО 24 лютого 2022 р., тривав процес проходження фізичної ідентифікації. Це необхідно для того, щоб перевірити, чи дійсно кошти від держави отримує саме та особа, якій вони призначені. 

08:41 03.05.2024

Дякуємо за добру справу!

Представники Благодійного фонду «КАРІТАС-СПЕС» Київсько-Житомирської Дієцезії Римсько-Католицької Церкви в Україні у співпраці з Центром надання соціальних послуг Бобровицької міської ради надали благодійну допомогу ВПО у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни.

13:02 23.04.2024

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості»

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура. Участь у заході взяли в.о. міського голови Геннадій Іванюк, представники служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці, а також учасники бойових дій та переселенці.

15:55 22.04.2024

Запрошуємо взяти участь в опитуванні!

З метою визначення потреб населення Бобровицької міської територіальної громади у соціальних послугах та пріоритетів їх подальшого розвитку проводиться анкетне опитування. Пропонуємо в термін до 01 квітня 2024 року жителям громади взяти участь в анкетуванні та відповісти на питання, що допоможуть прийняти управлінські рішення в частині організації надання соціальних послуг.

11:46 21.03.2024

Відбулась інформаційна зустріч для ВПО

20 березня в Центрі надання соціальних послуг Бобровицької міської ради відбулася інформаційна зустріч у рамках співпраці міської ради та благодійного фонду «Рокада». У заході взяли участь представники БФ «Рокада», а також заступник директора Центру надання соціальних послуг Людмила Пінчук, головний спеціаліст відділу соціального, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та охорони здоров’я міської ради Лариса Рассахацька.

08:22 21.03.2024

Щоб отримати пенсійні виплати й надалі, пенсіонери з числа ВПО мають пройти фізичну ідентифікацію до 31.03.2024

Способи ідентифікації пенсіонерів, які є внутрішньо переміщеними особами. Обов’язок періодично (кожні три або шість місяців) проходити фізичну ідентифікацію в АТ “Ощадбанк“ було визначено для осіб, які до 24.02.2022 набули статусу внутрішньо переміщеної особи (ВПО) (постанова Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 “Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам“). 

15:09 01.03.2024

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу в 2023 році

Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.

12:30 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь