Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини що стосуються ВПО

За допомогою служби зайнятості переселенець з Лисичанська знайшов роботу в Ічні

Які б випробування не підкидала доля, треба впевнено йти вперед. Це підтверджує й життєва історія переселенця Володимира Бугайчука, який переїхав до села Андріївка Ічнянської територіальної громади і знайшов там бажану роботу. Родом чоловік з Лисичанська, що на Донеччині. У рідному місті він понад дванадцять років працював кочегаром на шахті. Проте події 24 лютого 2022 року внесли свої корективи і в його життя, бо бої за Лисичанськ почалися в день повномасштабного вторгнення до України. Після двох місяців безперервного жахіття, постійної небезпеки, обстрілів та перебування в укриттях родиною було прийнято рішення переїхати в більш безпечне місце до рідні, яка на той час вже перебувала на Львівщині.

10:55 06.10.2023

Людмила Ключник: «Шансів почати нове життя у переселенців багато. Фахівці служби зайнятості готові допомогти кожному обрати свій шлях до роботи та досягти поставленої мети»

Про це заявила очільниця Чернігівського обласного центру зайнятості на брифінгу в ОВА, що відбувся в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», ініційованої Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яка стартувала у вересні і триватиме до кінця жовтня поточного року. «Проте, й ВПО повинні усвідомити, що їх працевлаштування – це турбота не лише суспільства і держави, а й самих переселенців. Це шлях назустріч один одному!», - сказала вона.

09:47 29.09.2023

Інформуємо

1. 15 вересня Урядом було внесено зміни до постанови Кабміну України №381 від 21-го квітня 2023 року. Розглянемо основні новели, що пропонуються. 1. Зросли граничні суми компенсації для виконання ремонтних робіт та класифікували їх на: ремонт категорії А — сума компенсації не перевищує 200 тис. гривень; ремонт категорії Б — сума компенсації становить:

09:42 29.09.2023

Служба зайнятості підтримує переселенців

Вчора відбулася робоча поїздка директора та заступника директора Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник та Сергія Роговця відповідно на Корюківщину. Там, в Корюківській філії Чернігівського обласного центру зайнятості, у рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен» за «круглим столом» з представниками місцевої влади, громадських організацій, соціальними партнерами та роботодавцями обговорили проблеми інтеграції внутрішньо переміщених осіб у нові громади.

17:07 26.09.2023

«Ми всі маємо допомагати переселенцям, бо на їхньому місці міг опинитися кожен з нас»

Так на «круглому столі», що відбувся сьогодні в Чернігівській філії Чернігівського обласного центру зайнятості, сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник. Участь у заході, який пройшов у рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», взяли представники місцевої влади, служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці.

16:50 19.09.2023

Ти як?... Служба зайнятості пропонує базовий курс самодопомоги

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять тренінги для безробітних та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

16:11 14.09.2023

Повернись на 100%

Благодійна організація «БФ «ПОВЕРНИСЬ НА 100%» реалізує програму «ПОВЕРНИСЬ НА 100%», яка ставить собі за мету протидію російській федерації у залученні до лав своїх збройних сил громадян, що мешкають на тимчасово окупованих територіях України. Під час збройної агресії проти України російська федерація та підконтрольні їй збройні угрупування «самопроголошених республік», так званих Л/ДНР, на окупованих територіях проводять примусовий призов до лав збройних сил, для чого використовують широкий спектр інструментів – від роздачі російських паспортів та пропаганди до погроз та прямого примусу, що є прямим порушенням міжнародного гуманітарного права, зафіксованим Управлінням Верховного комісара з прав людини ООН.

14:00 30.08.2023

ТОВ «ПК «Пожмашина» запрошує на роботу

Потрібні начальник цеху – з/п 25 000 грн, токар – з/п 20 000 грн, оператор верстатів з програмним керуванням та інженер-конструктор (електротехніка) – з/п 18 000 грн, маляр – з/п 16 000 грн, начальник планово-економічного відділу, слюсар-електромонтажник, фрезерувальник – з/п 15 000 грн, інженер-технолог (механіка) – з/п 14 700 грн, електрозварник ручного зварювання – з/п 14 000 грн, машиніст автовишки та автогідропідіймача – з/п 9 000 грн.

11:19 30.08.2023

«Ярмарок вакансій 2023: Робота Є!» реєструйтеся, щоб отримати роботу!

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Міжнародної організації з міграції 30 серпня на платформі ZOOM проведе масштабний ярмарок з працевлаштування з провідними роботодавцями для всіх бажаючих українців. Участь у заході повністю безкоштовна для всіх бажаючих. Робота займає значне місце в житті кожної людини. Починаючи з лютого 2022 року життя кожного українця і українки зазнало невиправних та прикрих змін, не виключенням стала й сфера праці. Наразі рівень безробіття в Україні сягнув рекордних 33,3%, а тисячі українців втратили роботу з різних причин. Перед багатьма постає необхідність починати свій кар’єрний шлях з нуля, а роботодавці стикаються з нестачею кадрів, необхідністю перепрофілювання чи релокації бізнесу та пошуком нових працівників.

12:06 25.08.2023

Продовжено термін прийому заяв на виплату одноразової матеріальної грошової допомоги українцям, які постраждали від підриву Каховської ГЕС

У ніч на 6 червня російські окупанти підірвали дамбу Каховської ГЕС, що призвело до підтоплення багатьох населених пунктів. Держава надає одноразову грошову допомогу для постраждалих осіб з Херсонської та Миколаївської областей.

15:51 18.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь