A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

 

 

Кампанія декларування завершиться через 3 дні

Технічні помилки є частим явищем під час заповнення декларацій. НАЗК розуміє, що деякі декларанти стикаються з певними труднощами під час подачі декларацій. На сторінці “Технічна допомога в роботі з реєстрами НАЗК” (https://bit.ly/3wNOzom) ми зібрали найпоширеніші помилки та шляхи їх вирішення. 

16:33 28.03.2024

Кампанія декларування вже на фінішній прямій, радимо не відкладати подання декларації на останній день

Швидко розібратися в усіх тонкощах процесу подання допоможуть відео з покроковими інструкціями. Ми зібрали їх в одному плей-листі на YouTube. Лінк ➡️ тут. Експерти НАЗК актуалізували інформацію для декларантів. Ви легко зможете дізнатися про новації подання декларацій та на що варто звернути увагу. Зокрема: У реєстрі декларацій з'явилась спеціальна функція «Дані для декларацій». Це суттєво спрощує процес заповнення декларацій і допомагає уникнути помилок. Не потрібно відображати номери банківських рахунків (IBAN), а лише установу, в якій вони відкриті. Змінились строки подання повідомлень про відкриття валютного рахунка. Відтепер це 20 днів. Виправити помилку в уже поданій декларації можна протягом 30 днів. Це можна зробити тільки один раз. Також не забувайте про Базу знань НАЗК –  інформаційний ресурс для легкого пошуку роз'яснень. Нагадаємо, кінцевий строк подання декларацій за 2023 рік – 31 березня 2024 року

13:56 27.03.2024

Онлайн-курс «Декларуйся!»

Національне агентство оновило онлайн-курс «Декларуйся!» на навчальній платформі Study.NAZK з урахуванням змін відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану».

14:04 19.03.2024

До уваги декларантів!

При формуванні довідки “Дані для декларації” в Реєстрі декларацій (https://portal.nazk.gov.ua/login) за 2023 рік наразі можливе відображення неповної інформації про доходи. У Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків (ДРФО), з якого НАЗК отримує дані про доходи та суми сплачених податків, наразі відсутня інформація за останній квартал 2023 року.

14:41 24.01.2024

До кінця кампанії декларування за 2021, 2022 звітні періоди залишилось 14 днів

НАЗК проаналізувало ТОП-10 порушень у деклараціях, тому радимо ознайомитися з ними для уникнення помилок у вашій декларації. Є запитання щодо заповнення декларації? Скористайтесь роз’ясненнями у Базі знань НАЗК або у форматі посібника, а також зверніться до уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції за місцем вашої роботи. #декларування

14:09 18.01.2024

УВАГА!

Шановні депутати Бобровицької міської ради 8 скликання, до 31 січня 2024 року необхідно подати щорічні декларації за 2021-2022 звітні періоди.

12:47 04.01.2024

Функція «Дані для декларації»

Чотири місяці тому НАЗК запустило спеціальну функцію «Дані для декларації» для тих, хто подає декларацію вже не вперше.

12:01 29.08.2022

НАЗК покращило Реєстр декларацій: тепер чернетку можна зберігати, навіть якщо в ній є логічні помилки

НАЗК завжди йде назустріч доброчесним посадовцям. Саме для них Агентство щороку покращує функціонал Реєстру декларацій та намагається спростити механізм подачі декларації в межах законодавства.

12:32 29.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь