Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Розпочато аварійний ямковий ремонт доріг

За сприяння депутата обласної ради Сергія Чубовського було вирішено питання продовження ремонту доріг у Бобровицькій громаді. За рахунок коштів виділених на експлуатаційне утримання місцевих доріг, у вересні місяці поточного року, розпочато аварійний ямковий ремонт доріг Озеряни – Вороньки, Бригинці – Білоцерківці та Бобровиця - Рудьківка. Переможець тендеру на проведення робіт ТОВ «Ніжинське ПШМК». Буде виконано 3000 м2 ямкового ремонту.

15:58 17.09.2021

Завершено поточний середній ремонт ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення Бобровиця – Рудьківка – Сухиня

На мапі «Великого будівництва» в Чернігівській області з’явився ще один об’єкт, який реалізовано в рамках Програми «Велике будівництво» - ініціативи, направленої на розбудову якісної соціальної та дорожньої інфраструктури в Україні. Протяжність ділянки ремонту – 5,2 кілометри; Обсяг фінансування по об’єкту - 23 724 340,02 гривень.

16:37 01.09.2021

Завершуються роботи по ремонту доріг в напрямку сіл Свидовець та Сухиня

Однією з найбільших проблем нашої країни та громади в цілому є дороги. Ні для кого не секрет, що для того, щоб привести автомобільні шляхи до ідеального стану, потрібні величезні кошти. Незважаючи на затратність, крок за кроком, по всій країні проводиться ремонт дорожнього покриття. Бобровицька територіальна громада не є виключенням у цьому напрямку роботи.

16:02 19.08.2021

Капітальний ремонт головної площі міста

Розпочато капітальний ремонт головної площі міста Бобровиця по вул. Незалежності, фінансування якого здійснюється за рахунок коштів бюджету Бобровицької міської ради ТГ. Усі роботи виконуватимуться ТОВ "Інвестиційна будівельна компанія "ЛЕКС"" відповідно до розробленої проектно-кошторисної документації, яка пройшла державну експертизу. Наразі тривають підготовчі роботи перед укладанням території площі сучасною тротуарною плиткою, загальною площею 3347 м2 , а також встановлення  вуличних ліхтарів, лавок для відпочинку та влаштування клумб. Зокрема, здійснено демонтаж старого пошкодженого асфальтного покриття та старої тротуарної плитки, бордюрів.

15:07 16.07.2021

Якісну питну воду отримали жителі вулиць Покровська, Воїнів Інтернаціоналістів, Космонавтів та провулка вулиці Зелена

Вода – основа здоров’я,  вона потрібна для  поліпшення умов діяльності та підвищення рівня життя населення. У квітні в  м.Бобровиця  комунальним підприємством «Міськдобробут» введено в дію свердловину глибиною 167 м, потужністю до 60 м3/год. Встановлено новий  сучасний глибинний насос, який дає можливість  подавати воду, не  використовуючи водонапірну башту. Мешканці  не всіх вулиць м.Бобровиця підключені до  водопроводу.

15:15 21.07.2020

У Старобасанському старостинському окрузі продовжується благоустрій

За кошти міської ради проведено ямковий ремонт вулиці Спортивна. Роботи виконав ФОП Мхітарян А.Д. Також за кошти міської ради, спонсорські кошти та кошти цільових фондів проведено освітлення вулиці Здоров'я. Роботи по освітленню провели працівники ФОП Марійко М.А.

14:39 22.06.2020

Благоустрій у старостаті

Напередодні «Зелених свят» у Старобасанському старостинському окрузі провели благоустрій території. Обкосили центральну дорогу, привели у належний стан територію біля Обеліска, кладовищ та прилеглі території установ та організацій підвідомчої території. Лідія Єреп, в.о.старости Старобасанського старостинського округу подякувала всім хто долучитися до цієї справи.

08:31 09.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано