Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Із засідання виконавчого комітету

Дата: 23.07.2024 17:03
Кількість переглядів: 70

23 липня на черговому засіданні виконавчого комітету Бобровицької міської ради, що проходило під головуванням заступника міського голови Юлії Петренко, було розглянуто 54 питання.

Вячеслав Мельниченко, поліцейський офіцер громади відділу превенції Ніжинського РУП ГУНП в Чернігівській області, інформував про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Кобижчанського старостинського округу за підсумками І півріччя 2024 року.

Вікторія Грабова, начальник фінансового управління міської ради, звітувала  про виконання бюджету Бобровицької міської територіальної громади за І півріччя 2024 року; інформувала про затвердження плану заходів із складання проєкту бюджету Бобровицької міської територіальної громади на 2025 рік та прогнозу на 2026-2027 роки; довела до відома розгляд звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Бобровицької міської територіальної громади за І півріччя 2024 року.

Члени виконавчого комітету погодили внесення змін до діючих програм та затвердили 22 нові програми, що діятимуть у Бобровицькій територіальній громаді.

Інші опрацьовані питання стосувались забезпечення життєдіяльності громади та нагальних потреб громадян, а саме: про розгляд вироків Бобровицького районного суду; надання грошових допомог; про відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання і централізованого водовідведення для населення; про розгляд звернень громадян з питань квартирного обліку тощо.  

За результатами розгляду питань членами виконавчого комітету прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано