Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Вітання зі святом Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2024 08:01
Кількість переглядів: 96

31 травня в закладах освіти Бобровицької міської ради лунає останній дзвінок. Це особливе свято для всіх освітян, дітей та їхніх батьків. Шановні вчителі, цей день символізує завершення нелегкої, але дуже важливої роботи. Ваш внесок у життя учнів неоціненний і я вдячна за вашу відданість, терпіння й професіоналізм. Нехай літо принесе заслужений відпочинок і натхнення для нових досягнень.

Для вас, дорогі школярі, цей дзвоник сповіщає про чудові канікули, сповнені яскравих вражень. Тож бажаю гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Дорогі випускники, ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями й здобутками. Вірю, що ви реалізуєте здібності, таланти, побудуєте власну успішну кар’єру, будете гідними творцями життя та справжніми патріотами  своєї країни. Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення мрій. Пам’ятайте, що для вас завжди буде горіти світло в шкільних вікнах.

Глибоко вдячна вам, шановні батьки. Ви вклали у дітей душу, серце, любов, а своєю невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я, успіхів та миру!

 

 

З повагою Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано