A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Маємо досягнення і працюємо на результат

Дата: 17.04.2024 17:06
Кількість переглядів: 62

Останнім часом деякі політичні аутсайдери та їхні недолугі коментатори намагаються збурити громадськість, розповсюджуючи в соціальних мережах відверту брехню, маніпулюють цифрами, щоб звинуватити міську раду в нераціональному використанні коштів, у якихось сумнівних діях, чи бездіяльності. Ми ж надаємо достовірну інформацію для наших громадян.

Зокрема, повідомляємо, що штатний розпис Бобровицької міської ради на 2024 рік становить 124 особи – це адмінперсонал, старости, начальники відділів, спеціалісти, працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг», обслуговуючий персонал. Принагідно зазначимо, що власне апарат міської ради (без обслуговуючого персоналу) становить 46 осіб.

Питома вага видатків на заробітну плату працівників міської ради у доходах загального фонду за 2023 рік становить 14, 4 %, що складає нижче середнього показника по області. Якщо порівняти з сусідніми громадами, то в Козелецькій ТГ – 18, 6%, Новобасанській ТГ – 20,1%, Носівській ТГ – 16, 2%.

З приводу надання допомоги ЗСУ, повторно інформуємо, що протягом 2023 року працівники міської ради, структурних підрозділів, фінансового управління,  старостинських округів, закладів та установ освіти, культури та медицини зібрали майже 1 мільйон 400 тис. грн. особистих коштів, що були використані на придбання генераторів, зарядних станцій, тепловізорів, комплектів для інтернету Starlink, запчастин для автомобілів, військової амуніції, будівельних матеріалів та іншого необхідного для українських захисників.

Також за особисті кошти працівників міської ради та небайдужих громадян було придбано і відправлено на фронт 8 автомобілів для наших Героїв.

З місцевого бюджету виділено та використано кошти на фінансування Сил оборони та заходів, вжитих для підтримки Сил оборони: за 2022 рік - 1 573 915,00 грн., за 2023 рік – 1 763 539, 80 грн.

У 2023 році за кошти міського бюджету на підтримку армії придбано зарядні станції, автономні пускозарядні пристрої для автомобілів, тепловізори, дрони Mavic-3, радіостанції для автомобілів, планшети та лазерні підсвічувачі.

У 2024 році за цільовою Програмою заплановано 3 млн. грн. на допомогу нашим Захисникам. На даний час вже здійснена закупівля 4 квадрокоптерів Mavic на загальну суму 715 тис. грн.

І ми не зупинятимемося - ця робота буде продовжуватися до Перемоги.

Також звертаємо вашу увагу на те, що працівники міської ради та структурних підрозділів проводять значну роботу по залученню грантових коштів. Так, у 2023 році було залучено близько 22 млн. грн. грантових та донорських коштів, у 2024 році – близько 7 млн. грн. Вони використовувалися для ремонтів та покращення матеріальної бази ЦНАПу, закладів освіти та культури, бомбосховищ у дитсадках, Новобиківського МНВК, медичних закладів та багато іншого.

Із 57 громад області Бобровицька громада увійшла в четвірку активних та дієвих та була відібрана для підписання Меморандуму про співпрацю з UNICEF. Вже триває робота за основними напрямками співробітництва – це водопостачання та санітарія, соціальний захист, захист дітей, освіта, молодіжна політика, охорона здоров’я.

Також міська рада активно співпрацює з міжнародними партнерами, такими як МБО «Фонд Східна Європа» EGAP, DAI Global LLC USAID «Говерла», Всесвітня лютеранська федерація, Компанія SALAR International AB, Zionist Organization of America (ZOA).

Наша громада вкотре стала переможцем та увійшла в трійку громад в області, які виграли грант у рамках Програми з відновлення України (ПВУ). Зокрема, проєкт Бобровицької міської ради  «Будівництво очисних споруд в м. Бобровиця» був відібраний Мінінфраструктури до реалізації за цільові кошти Європейського інвестиційного банку. Очікувана вартість – 43 мільйони 259 тисяч 159 гривень.

Тож, незважаючи на складний військовий час та критику наших опонентів, ми працюємо на результат.

 

Бобровицька міська рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь