A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Проблему вивезення сміття потрібно вирішувати спільними зусиллями

Дата: 08.04.2024 11:53
Кількість переглядів: 58

Настала весна, і жителі громади почали прибирати свої прибудинкові території, наводити лад у господарствах. Приємно, що наші громадяни турбуються, щоб у їхніх будинках, квартирах, на подвір’ях були чистота і порядок. Але, на жаль, не всі задумуються про те, що потрібно турбуватися не лише про власні господарства, а й про рідне місто чи село.

Дуже прикро бачити мішки та пакети зі сміттям, які недобросовісні жителі залишають у невідведених місцях – на вулицях, біля річки, на узбіччях доріг, на прибудинкових територія.  

Збільшується кількість стихійних сміттєзвалищ, куди звозять непотріб самовільно, порушуючи санітарні норми. Такі дії шкодять екології, довкіллю, роблять непривабливим та неохайним наше місто.

Цю проблему можна вирішити лише спільними зусиллями. У Бобровиці функціонує комунальне підприємство «Міськдобробут», працівники якого займаються організованим вивезенням сміття від приватних домоволодінь та багатоквартирних будинків. Для вивезення великогабаритного сміття за доступною ціною в КП «Міськдобробут» можна замовити причіп.

На даний час у підприємстві «Міськдобробут» встановлено найнижчий тариф на вивезення сміття в порівнянні з іншими громадами.

Бобровичани з приватних домоволодінь оплачують послугу за тарифом 32 грн. 60 коп., з неповністю облаштованих багатоквартирних будинків – 24 грн. 76 коп., з благоустроєних – 20 грн. 63 коп. (вивіз сміття здійснюється щотижня від приватних домогосподарств, від багатоквартирних будинків – декілька разів та тиждень, по мірі наповнюваності контейнерів). До прикладу, в Козельці вартість такої послуги – 74 грн.

Вивезення великогабаритного сміття тракторним причепом 2 тонни коштує 450 грн., 4 тонни – 650 грн.

Ми дякуємо тим громадянам, які уклали договори з КП «Міськдобробут» та добросовісно оплачують послуги з вивезення сміття.

Шановні бобровичани! Просимо вас проявити свідомість - не створювати стихійних сміттєзвалищ, не викидати сміття у невідведених місцях. Це шкодить довкіллю, крім того, за такі дії передбачена адміністративна відповідальність.

Закликаємо усіх жителів міста звернутися до КП «Міськдобробут», укласти договори на вивезення сміття і добросовісно оплачувати послуги. Тоді ми всі будемо жити у чистому, охайному місті.

 

Бобровицька міська рада

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь