A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Педагогічна майстерка вчителя географії «Я так роблю»

Дата: 04.04.2024 16:06
Кількість переглядів: 43

04 квітня на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради відбулася педагогічна майстерка вчителів географії «Я так роблю» за результатами всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Зміст педагогічної майстерки був спрямований на розвиток професійної компетентності педагогічних працівників щодо теоретичних і практичних аспектів ефективного використання сучасних освітніх технологій, форм та методів роботи, які можна застосувати під час викладання географії в умовах змішаної форми навчання.

У ході проведення заходу консультант центру  Світлана Орел ознайомила вчителів з основними можливостями та практикою використання сервісів:  Artivive, який можна застосовувати під час впровадження технології доповненої реальності; SendPulse, завдяки якому можна створювати навчальні чат-боти; Chat GPT та Image Creator, з допомогою яких можна виконувати графічний контент; Tinkecard та Mozaik Education, які допомагають реалізувати на практиці проєктний підхід через проведення онлайн-дослідів і використання 3D-моделювання; Canva та StoryJumper, завдяки яким можна створювати навчальні комікси.

Реалізація змісту навчальної програми з географії передбачає активне залучення учнів 6-11 класів до виконання різноманітних завдань дослідницького характеру: спостереження, моделювання, дослідження, практичної роботи, виконання творчих проєктів. Тому, педагогам були надані поради та наведені приклади щодо виконання учнями практичних робіт і досліджень за чотирма основними групами: «Дослідження-подорожі», «Картосхеми», «Моя фантазія» та «Домашня лабораторія».

Учасник обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» Наталія Мазкова, учитель географії Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1,  розповіла присутнім про цьогорічні конкурсні випробування та презентувала власний Телеграм канал.

Досвідом своєї роботи щодо використання інноваційних форм та методів роботи поділилася лауреат обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» Галина Перчета, учитель географії Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

На завершення роботи з учасниками заходу було проведено рефлексію, під час якої вчителі назвали одну річ, яка їх найбільше мотивувала, одну технологію, яку порадять колегам та один метод, який вони застосують на уроці географії.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь