A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Тренінг з підвищення кваліфікації для вихователів ГПД та асистентів вчителя початкових класів: «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Дата: 01.04.2024 16:45
Кількість переглядів: 37

30 березня на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся тренінг з підвищення кваліфікації для вихователів ГПД та асистентів вчителя початкових класів: «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» для педагогів Бобровицької та Новобасанської територіальних громад. Педагог-тренер Оксана Глушко, учитель початкових класів Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів уміло розкрила тему діяльнісного підходу.

Метою діяльності є сприяння всебічному розвитку дитини, зокрема, умінь, необхідних для навчання протягом життя. Ключовим є ставлення педагога - дизайнера, який прагне відійти від педагогіки шаблонування, копіювання та однієї правильної відповіді й готовий взяти у своїй професійній практиці за основу ігровий (діяльнісний) підхід. Учасники тренінгу творчо працювали, обʼєдналися у 4 креативні групи: «Любов», «Дощик», «Пʼятірка зелених», «Позитивчик».

Виконували різноманітні вправи, працювали в групах, наповнили методичні кейси. Такому чудовому тренінгу не завадила повітряна тривога. Заняття продовжили в укритті. Ми - незламні!

Підсумки тренінгу підвела консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької ради Ксенія Липко.

Дякуємо нашим стійким воїнам ЗСУ за можливість навчатися, творити, за спокій та наше життя. Разом до ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь