A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

PROSTO Підтримка доступності послуг в Україні!

Дата: 25.03.2024 16:42
Кількість переглядів: 52

Метою конференції "Доступність послуг в Україні: досягнення та виклики" було підвести підсумки реалізації шведсько-українського проєкту міжнародної технічної допомоги PROSTO Підтримка доступності послуг в Україні, що впродовж більше двох років за фінансування Уряду Швеції через Шведське агентство міжнародного розвитку Sida реалізується компанією SALAR International в Україні для покращення спроможності органів місцевого самоврядування надавати послуги жителям громад. 

 

Ця конференція стала важливою платформою для обміну досвідом, аналізу досягнень та подальших кроків у розвитку доступності послуг. Участь у конференції взяла начальник відділу ЦНАП Бобровицької міської ради Ольга Шилко.

 

Команда Бобровицького ЦНАПу висловлює щиру подяку Проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», що реалізується  SALAR International за надану допомогу, адже тепер ми   можемо надавати послуги у віддалених населених пунктах.

 

Наш ЦНАП отримав від Проєкту автомобіль, тож одразу запрацювала модель надання послуг у форматі «Виїзне віддалене робоче місце» що сприяє покращенню якості життя громадян України та розвитку доступності до адміністративних послуг.

 

Обмін досвідом, активні діалоги, цікаві дослідження щоразу допомагають знайти нові ідеї для вдосконалення процедури надання адміністративних послуг, за що вдячні організаторам та учасникам заходу.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь