Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Спортивні новини

Дата: 16.02.2024 17:17
Кількість переглядів: 85

14 січня 2024 року в м. Носівка команда Боровицької ДЮСШ 2015 р.н. взяла участь у турнірі з футзалу. Обігравши ДЮСШ Прилуки та приватну  команду «Ніка», поступилися у півфіналі та грі за третє місце. Підсумок - 4 місце.

20 січня 2024 року в м. Київ відбувся відкритий чемпіонат міста Києва з дзюдо серед кадетів до 18 років. Добре виступили вихованці Бобровицької ДЮСШ. У підсумку: Анастасія Булах (63 кг) виборола бронзу; Богдан Буланий (90 кг) поступився в поєдинку за бронзу і зайняв 5 місце; Кирило Константінов (60 кг) провів два поєдинки.

З 26 по 31 січня 2024 року в с.Яноші Берегівського району Закарпатської області 17 вихованців Бобровицької ДЮСШ з футболу провели навчально-тренувальний збір під керівництвом тренерів: Юрія Єременчука та Олександра Ющика. Заселення було в готелі Гелікон з 3-разовим харчуванням. Діти відвідали замок «Паланок», аквапарк та соляну кімнату. Крім тренувальних навантажень отримали масу позитивних емоцій.

29.01 - 01.02.2024 року в м. Київ відбувся Всеукраїнський турнір «Кубок Юна Україна» з боротьби самбо серед юніорів, юнаків та дівчат старшого віку і кадетів. У складі збірної Чернігівської області виступали вихованці Бобровицької ДЮСШ.

У підсумку чудовий результат: Нікіта Громико (98 кг) виборов дві золоті нагороди у бойовому та спортивному розділах; Богдан Буланий (88 кг) виборов бронзу; Анастасія Булах (59 кг) поступилася за бронзову медаль та зайняла 5 місце.

Турнір був відбірковий на чемпіонат Європи, тому Громико Нікіта виборов право представляти Україну на чемпіонаті Європи.

3 лютого 2024 року в м.Київ вихованці Бобровицької ДЮСШ взяли участь у відкритому чемпіонаті КДЮСШ «Динамо» серед юнаків та дівчат і продемонстрували яскраву боротьбу та волю до перемоги.

У підсумку: Анастасія Булах (63 кг) виборола золоту нагороду; Артем Буланий (50 кг) та Данило Прокопенко (+60 кг) поступилася в поєдинках за бронзу та зайняли 5 місця чемпіонату.

10 лютого у м. Носівка відбулися зональні змагання чемпіонату Чернігівської області ВФСТ «Колос» з волейболу. В нашій групі за єдину путівку до фінальної стадії чемпіонату змагалися команди з м. Носівка, м.Бобровиця, смт. Лосинівка та смт. Козелець. Бобровицькі волейболісти перемогли команди з Козельця та Носівки, але, на жаль, поступилися суперникам з Лосинівки та зайняли друге місце.

10 лютого 2024 року в м. Київ відбувся відкритий чемпіонат міста Києва з дзюдо серед юніорів до 21 року. Відмінні результати показали вихованці Бобровицької ДЮСШ.

У підсумку: Анастасія Булах (63 кг) виборола срібну нагороду; Нікіта Громико (100 кг) виборов бронзову нагороду.

14 лютого 2024 року в м.Чернігів відбувся відкритий чемпіонат Чернігівської області з дзюдо серед юніорів до 21 року та відкритий чемпіонат м. Чернігів з дзюдо серед кадетів до 18 років.

Вихованці Бобровицької ДЮСШ продемонстрували чудовий результат.

Золото вибороли: Нікіта Громико (100 кг) та Богдан Буланий (90 кг).

Срібні нагороди: Анастасія Булах (63 кг) та Олександр Чорнобай (90 кг).

Бронзові нагороди: Артем Мусієнко (81 кг) та Назар Опенько (73 кг). Поступилися за бронзу та зайняли 5 місце: Владислав Гладун (50 кг), Нікіта Гуменний (60 кг), Данило Шипінський (60 кг), Віталій Гузєй (66 кг).

 Бажаємо спортсменам та їх тренерам нових перемог!

 

Сектор сім’ї, молоді та спорту міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь