Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Тренінг для вчителів української мови та літератури

Дата: 15.02.2024 16:37
Кількість переглядів: 92

15 лютого в комунальній установі "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" для вчителів української мови та літератури  проведено тренінг «Наздоженемо: практичні аспекти подолання освітніх втрат з української мови та літератури». З педагогами працювала тренерка  Харитонова Антоніна Вікторівна, вчитель української мови та літератури Ніжинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7.

Учасники заходу  ознайомилися з інструментами діагностування та конструювання програм подолання цих втрат. Виконуючи запропоновані завдання, учителі  опанували методики діагностування та надолуження навчальних втрат з усної та письмової взаємодії, роботи з текстом та дослідження мовлення. Також оволоділи уявленнями про інструменти подолання освітніх втрат через впровадження інтегрованого навчання, застосування діяльнісного підходу.

Філологам були запропоновані  вправи «Тиха черга», «У чому моя супер сила», «Трансформація», «Дарую сердечко бо…», «Використання мемів».

Освітяни активно включились у роботу, виконуючи інтерактивні вправи, ділилися досвідом, отримали нові знання та практичні поради від тренера.

Творча, невимушена атмосфера надихала педагогів на  пошуки нових форм та методів навчання з метою подолання навчальних втрат учнів з мовно-літературної галузі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь