Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Вітаємо переможців та призерів І туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу»

Дата: 15.02.2024 14:23
Кількість переглядів: 74

Упродовж січня 2024 року проводився І (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». Участь у ньому взяли екскурсоводи Бобровицького № 1, Пісківського та Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів. За результатами проведення конкурсу переможцем серед екскурсоводів музеїв мистецького профілю визнано творчу групу екскурсоводів музею-галереї Пісківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені П. Г. Тичини (керівник - Ніна Чуб).

Вони представили оглядову екскурсію «Мистецтво – це чарівний світ краси», що покликана сформувати у відвідувачів яскраве уявлення про різні види художнього мистецтва від найпростіших, таких як витинанка та сепія до народної картини, петриківського розпису, монотипії, гравюри. Предметом особливої гордості музею-галереї є картини земляка Павла Тичини, який окрім віршування, мав неабиякий талант до малювання.

Група екскурсоводів історико-краєзнавчого музею Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 (керівник - Ірина Ручка) посіли II місце серед екскурсоводів музеїв історичного профілю. Їх оглядова екскурсія «Історичними стежками рідного краю» знайомить відвідувачів з подіями Другої світовою війни, героїзмом жителів Бобровиці, рухом спротиву українських патріотів – вояків УПА, в лавах яких перебували уродженці Чернігівщини.

Крім того, юні екскурсоводи з любов’ю та гордістю розповідають про історію та сьогодення рідної школи, її вчителів, а також про колишніх учнів,  які зараз героїчно захищають Україну від російського агресора.

Щиро вітаємо юних екскурсоводів із перемогою!

Творчій групі екскурсоводів музею-галереї Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. П.Г. Тичини бажаємо досягти вагомого результату на ІІ турі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».

Дякуємо завідувачам музеїв Ніні Чуб та Ірині Ручці за активне залучення школярів до музейної справи, виховання в них любові до рідного краю, бережливого ставлення до історико-культурної та духовної спадщини українського народу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь