A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

STEM-лабораторія від EGAP – це можливості для розвитку сучасної освіти

Дата: 14.02.2024 17:19
Кількість переглядів: 131

У рамках участі Бобровицької громади в швейцарсько-українській Програмі EGAP «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» Рудьківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів став переможцем конкурсу «Назад у майбутнє: моя школа у 2033 році». В якості нагороди учнівський та педагогічний колективи освітнього закладу отримали STEM-лабораторію.

14 лютого в Рудьківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулась її презентація.

У заході взяли участь заступник міського голови Юлія Петренко, координатор з цифровізації регіонів Програми EGAP Сергій Гунько, координатор Чернігівського регіонального відділення Програми EGAP Юлія Масляна, завідувач сектору цифрової трансформації міської ради Віта Маленька, в.о. начальника відділу освіти міської ради Олена Дурицька, а також керівники закладів загальної середньої освіти Бобровицької громади.

Директор освітнього закладу Наталія Данько, учитель інформатики Марина Солдатова, а також вчитель фізики та математики Дарина Пастух продемонстрували учасникам зібрання можливості нового цифрового обладнання, що отримав Рудьківський ЗЗСО I-III ступенів, а також відмітили, що функціонування STEM-лабораторії сприяє залученню учнів та педагогів до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування власних STEM-компетентностей, популяризації STEM-освіти. 

В ході роботи обговорено результати та напрямки подальшої співпраці в рамках Програми EGAP, адже це проєкт, що створює історії успіху розвитку громад та цифрову трансформацію регіонів.

Дякуємо Програмі EGAP за тісну та продуктивну співпрацю!

Бобровицька міська рада

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь