A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

В Бобровицькому ЦНАПі запрацює модель надання адміністративних послуг у форматі «Виїзне віддалене робоче місце» в с. Макарівка

Дата: 02.02.2024 14:38
Кількість переглядів: 80

Сьогодні відбулась зустріч начальника ЦНАП Ольги Шилко та адміністратора ЦНАП Валентини Діденко з керівницями макарівського сільського клубу Вірою Семененко та сільської бібліотеки Іриною Шлапак щодо організаційних питань початку роботи «Виїзного віддаленого робочого місця».

Перший прийом громадян відбудеться 6 лютого 2024 року з 9:00 до 12:00 години.

Адміністративні послуги для мешканців села будуть надаватись у макарівському сільському клубі, де працівниками клубу та бібліотеки буде здійснюватись попередній запис громадян для отримання адмінпослуг на «Виїзному віддаленому робочому місці» згідно графіку виїздів. Тепер, не виїжджаючи зі свого населеного пункту, можна буде отримати витяг з РТГ, здійснити реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання, отримати послуги соціального характеру, отримати послуги пов”язані з приватизацією майна, зареєструвати договір оренди або внести дані до державного реєстру та інше.

Бобровицька громада отримала автомобіль від шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні». Дякуємо шведським платникам податків та проєкту PROSTO за тісну співпрацю та надану допомогу!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь