A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Начальник відділу ЦНАП Ольга ШИЛКО взяла участь у міжрегіональному семінарі в місті Рівному

Дата: 29.01.2024 15:35
Кількість переглядів: 88

Начальник відділу ЦНАП Бобровицької міської ради Ольга ШИЛКО взяла участь у міжрегіональному семінарі на тему: «Посилення стійкості міжрегіональних мереж ЦНАП задля розвитку та вдосконалення адміністративних послуг в умовах воєнного стану», який проходив в місті Рівному.

Захід організовано Рівненською обласною державною адміністрацією, Центром політико – правових реформ спільно з Програмою розвитку ООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад у вибраних регіонах Рівненщини» за підтримки уряду Великої Британії.

Учасників семінару вітали Мустафа Саіт-Аметов – керівник Програми ПРООН з розвитку регіонів, Лариса Білозір – голова підкомітету з питань адміністративних послуг та адміністративних процедур Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, народний депутат України, Марина Бобраніцька – начальник управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України.

Ольга ШИЛКО презентувала питання щодо особливостей надання адміністративних послуг Держгеокадастру через ЦНАП та поділилася проблематикою з цього питання. Спільно із представниками Держгеокадастру обговорили питання надання адміністративних послуг через ЦНАП та шляхи покращення доступності адмінпослуг Держгеокадастру в умовах скорочення територіальних підрозділів.

Протягом трьох днів учасники семінару ділилися досвідом побудови ефективної команди ЦНАПів в кризових умовах, ознайомилися із передовими інструментами управління під час надання адміністративних послуг, обговорили налагодження ефективної взаємодії з Пенсійним фондом України, Держпродспоживслужбою, Мін”юстом, Держгеокадастром та механізми впровадження «Єдиного вікна ветерана».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь