Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Забезпечення якісної роботи закладів освіти – завжди в полі зору

Дата: 25.01.2024 16:45
Кількість переглядів: 85

25 січня в.о. міського голови Геннадій Іванюк побував з робочою поїздкою в Кобижчанському закладі дошкільної освіти «Лісова казка». Очільник громади зустрівся з педагогічним та батьківським колективами закладу й обговорив актуальні питання, що стосуються якісного та безпечного надання освітніх послуг.

У конструктивному діалозі взяли участь: заступник міського голови Юлія Петренко, начальник відділу освіти міської ради Валентина Мартишевська, староста Кобижчанського старостинського округу Дмитро Лесенко, директор Кобижчанського ЗДО «Лісова казка» Олена Бурбурська та директор Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Сергій Баняс. Спільно відмітили першочергові завдання та напрямки співпраці.

Геннадій Іванюк відзначив якісний ремонт котельні дитсадка, на який використано 1 млн. 030 грн. з місцевого бюджету. Тепер є можливість використовувати не лише газовий, а й твердопаливні котли, що дозволить постійно підтримувати належний температурний режим у закладі дошкільної освіти.

Приємним сюрпризом для маленьких вихованців «Лісової казки» стали подарунки від благодійної організації «БФ Ірини Коломієць «Добрі справи».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь