Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення про проведення конкурсу з визначення аптечних установ, які здійснюватимуть пільгове забезпечення лікарськими засобами громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС

Дата: 23.01.2024 15:23
Кількість переглядів: 41

 Оголошується конкурс по визначенню аптечних установ, які здійснюватимуть пільгове забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Бобровицької територіальної громади, окрім наркотичних, психотропних лікарських засобів і прекурсорів (далі – пільгове забезпечення лікарськими засобами), за умови передбачення в обласному бюджеті Чернігівської області субвенції на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, для бюджету Бобровицької міської  територіальної громади.

  Конкурс проводиться відповідно до рішення виконавчого комітету Бобровицької міської ради від 28.02.2023  №57 «Про конкурс з визначення аптечних установ, які здійснюватимуть пільгове забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Бобровицької територіальної громади».

Граничний обсяг видатків, передбачений в бюджеті Бобровицької міської територіальної громади (за рахунок субвенції з обласного бюджету Чернігівської області) для фінансування пільгового забезпечення лікарськими засобами на 2024  рік становить  24  000   грн.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі :

  1. Наявність відповідної ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами.
  2. Наявність та забезпечення належних умов доставки та  зберігання лікарських засобів.
  3. Наявність мережі та функціонування аптечних установ на території Бобровицької  територіальної громади.
  4. Встановлення вартості лікарських засобів (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів і прекурсорів) відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 року №955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби» ( зі змінами), з урахуванням граничних постачальницько-збутових надбавок, не вищих ніж 10 відсотків, що нараховуються до оптово-відпускної ціни з урахуванням податків та зборів, та граничних торговельних (роздрібних) надбавок не вище ніж 10 відсотків, що нараховуються до закупівельної ціни з урахуванням податків.

Умови подання конкурсних пропозицій

   Документи, необхідні для участі в конкурсі надаються в опечатаному конверті (краї зрізу (склеювання) конверта скріплюються печаткою, а при її відсутності – підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта   господарювання), з обов’язковим зазначенням назви конкурсу відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

  • заяву на участь у конкурсі ;
  • копію статуту завірену в установленому порядку;
  • довідку, яка містить відомості про учасник, а саме: реквізити ( адреса – юридична та фактична, телефони для контактів, відомість про керівника чи уповноважену особу)
  • копію виписки (витягу) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, завірену в установленому порядку;
  • згоду на обробку персональних даних (для претендента для участі в конкурсі, який є фізичною особою - підприємцем);
  • копію ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами;
  • відомості про умови доставки та  зберігання лікарських засобів;
  • відомості про мережу та функціонування аптечних установ на території  Бобровицької територіальної громади;
  • гарантійний лист про дотримання граничних торговельних (роздрібних) надбавок при формуванні ціни на лікарські засоби відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 року №955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби».
  •         довідку податкових органів про відсутність заборгованості з податків та зборів та обов’язкових платежів, діючу на момент проведення конкурсу;
  • баланс та звіт про фінансові результати станом на останню звітну дату.

Всі сторінки конкурсної пропозиції мають бути завірені печаткою претендента для участі в конкурсі (за наявності) та підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання.

Конкурсна пропозиція повинна бути прошнурована, мати нумерацію сторінок та опис наданих документів.

Всі документи, які подаються претендентами для участі в конкурсі, викладаються українською мовою.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе претендент для участі у конкурсі.

Документи на участь у конкурсі приймаються впродовж 20 календарних днів з дня оголошення  за адресою: м. Бобровиця, вул. Незалежності 46, з приводу додаткових роз’яснень звертатись на електронну адресу: 
socoh.bobrmr@ukr.net.

Дата проведення конкурсу:  26 лютого 2024 року об 11:00 годині у приміщенні міської ради  за адресою:

м. Бобровиця, вул. Незалежності 46.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь