Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі Послуги доступу до мережі Інтернет в адмінприміщення в с. Гаврилівка, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Бобровицька міська рада Чернігівської області

Дата: 25.12.2023 11:02
Кількість переглядів: 28

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Бобровицька міська рада Чернігівської області
17400, Чернігівська область, Ніжинський район, м. Бобровиця, вул. Незалежності, 46
ЄДРПОУ 04061990
Категорія замовника: орган місцевого самоврядування (п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі)
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Послуги доступу до мережі Інтернет в адмінприміщення в с. Гаврилівка за кодом ДК 021:2015 72410000-7 Послуги провайдерів (72411000-4 – Постачальники Інтерент-послуг) на потреби 2024 року.
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Номер плану: UA-P-2023-12-22-006531-b

Номер закупівлі: UA-2023-12-22-015652-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 6000 грн. 00 коп. з ПДВ. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої відповідно до аналізу попередньо здійснених закупівель.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — по 31.12.2024 р.

Учасник повинен забезпечити швидкісний  доступ до мережі Інтернет до 10 Мбіт/с, без обмеження трафіку. Під швидкістю доступу до Інтернету (на прийом та передачу) розуміється швидкість підключення до мережі Інтернет на обладнанні, призначеному для з’єднання з пунктом закінчення телекомунікаційної мережі з метою забезпечення доступу до Інтернету (далі - Кінцеве обладнання споживача). Послуги доступу до  мережі Інтернет повинні надаватись відповідно до чинних в Україні законодавчих та нормативних актів, зокрема: Закону України "Про  телекомунікації". При підготовці тендерної пропозиції Учасник повинен включити такі значення технічних параметрів лінії зв'язку підключення до мережі Інтернет:

– затримка передачі ІР пакетів (час доставки ІР пакету від одного із серверів точки обміну Інтернет-трафіком, що знаходиться на території України (далі - Точка тестування) до Кінцевого обладнання споживача) -
не більше 100 мс;

– варіація затримки ІР пакетів або джитер (зміна затримки передачі 1Р пакетів в мережі) г не більше 50 мс;

– коефіцієнт втрати ІР пакетів (співвідношення кількості недоставлених ІР пакетів до кількості надісланих ІР пакетів між Кінцевим обладнанням споживача та Точкою тестування) - не більше 0,01 %;

– коефіцієнт помилок ІР пакетів (співвідношення сумарної кількості ІР пакетів, прийнятих з помилками, до загальної кількості ІР пакетів, отриманих (як успішно, так і з помилками) Кінцевим обладнанням споживача) - не більше 0.01%.

При неможливості одночасного виконання вказаних вимог щодо швидкості та якості послуг з доступу до Інтернету пріоритетним вважати вимоги до швидкості доступу до Інтернету (на прийом та передачу).

Провайдер повинен мати власні експлуатаційні бригади служби технічної підтримки для забезпечення функціонування послуг у режимі 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Точкою демаркації вважається порт обладнання Провайдера у кожній точці підключення. Постачальник при аварійній недоступності Послуги, вживає оперативні заходи щодо відновлення надання Послуг згідно з чинними технічними нормами, діючими у галузі зв’язку України. Граничний термін відновлення Виконавцем аварійної недоступності Послуг у випадку пошкодження Мережі Провайдера не має перевищувати 48 годин. Оператор повинен надати Замовнику Послуги, якість яких відповідає вимогам Закону України «Про телекомунікації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь