Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Дітям загиблих воїнів вручили іменні пам’ятні обереги «Батьківське серце»

Дата: 23.12.2023 17:09
Кількість переглядів: 118

22 грудня в Бобровицькому міському будинку культури відбулася церемонія вшанування пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни та вручення їх дітям іменних пам’ятних оберегів «Батьківське серце». Захід проводився громадською організацією Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове Братерство України» за підтримки голови Ніжинської військової адміністрації Григорія Ковтуна, голови громадської організації Ліга клубу «Ділова жінка Ніжинщини» Тамари Стратілат та за сприяння Бобровицької міської ради.

Участь у церемонії взяли матері, дружини та діти загиблих Героїв Бобровицької, Новобасанської, Носівської, Макіївської та Мринської територіальних громад.

Спільну молитву та освячення оберегів провели благочинний Бобровицького округу храму Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ протоієрей Тарас Явдощак та клірик Носівського Свято-Троїцького храму ПЦУ Володимир Будник.

«Ці хлопці та дівчата просто хотіли, щоб їх діти жили в найкращій країні світу — вільній та мирній Україні. Це срібне серце — пам’ять про їх шляхетний подвиг. Ми вдячні кожній родині за їх мужність та витримку. Впевнені, що оберіг «Батьківське серце» буде підтримувати зв’язок між дитиною та її батьком-Героєм», - сказав під час вручення пам’ятних оберегів Павло Жебрівський, президент військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь