Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бюджет громади на 2024 рік затверджено на черговій сесії міської ради

Дата: 21.12.2023 16:54
Кількість переглядів: 100

21 грудня проведено засідання постійних комісій міської ради, на яких розглянуто та обговорено 56 питань порядку денного, що винесені на розгляд 32 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання. Пленарне засідання сесії вів в.о. міського голови Геннадій Іванюк. Із 23 депутатів міської ради на засідання сесії прибули 17. Основним питанням порядку денного було затвердження бюджету Бобровицької міської територіальної громади на 2024 рік.

Щодо цього питання детально інформувала присутніх начальник фінансового управління Вікторія Грабова. Головний фінансовий документ було прийнято вчасно, у строки, передбачені Бюджетним кодексом України. Це означає, що соціальна, освітня, медична та інші бюджетні сфери громади стабільно функціонуватимуть з початку нового року.

Депутати одноголосно ухвалили рішення щодо затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» на 2023-2024 роки, Програми інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Бобровицькій міській територіальній громаді на 2024-2025 роки, Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької міської територіальної громади на 2024-2027 роки. Також затвердили внесення змін до діючих програм, прийняли рішення щодо управління комунальним майном та завершили роботу блоком земельних питань.

Більш детально про ухвалені рішення – в розділі «Рішення міської ради 2023 рік», які будуть оприлюднені у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь