Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення про скликання 32 сесії VIII скликання

Дата: 11.12.2023 16:40
Кількість переглядів: 87

Бобровицька міська рада повідомляє, що 21 грудня 2023 року об 11.00 годині в адмінприміщенні міської ради (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: вул. Незалежності, 46, м.Бобровиця відбудеться засідання 32 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання.  На сесію запрошуються: депутати Бобровицької міської ради, депутати обласної ради, керівники установ, організацій підвідомчої території.

Орієнтовний перелік питань для розгляду
на засіданні 32 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання
21.12.2023 року:

1.Про затвердження Програми інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Бобровицькій міській територіальній громаді на 2024-2025 роки.

2.Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

3.Про внесення змін до комплексної екологічної Програми Бобровицької міської ради на 2023 рік.

4.Про внесення змін до Програми інформатизації діяльності Бобровицької міської ради та її виконавчих органів на 2023-2024 роки.

5.Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2022 року №1132-22/VІІІ «Про бюджет Бобровицької міської територіальної громади на  2023 рік (код бюджету 2552100000)».

6.Про бюджет Бобровицької міської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 25521000000)

7.Про розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Бобровицької міської територіальної громади на вкладних (депозитних) рахунках у банках у 2024 році

8.Про внесення змін до рішення Бобровицької міської ради 22 сесії 8 скликання від 20.12.2022 року № 1134-22/VIII «Про створення та функціонування конкурсної комісії з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Бобровицької міської територіальної громади на вкладних (депозитних) рахунках у банках»

9.Про визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб на території Бобровицької міської ради на 2024 рік.

10.Про затвердження Порядку розміщення зовнішніх рекламних засобів (реклами) на території Бобровицької міської територіальної громади.

11.Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.

12.Про прийняття у комунальну власність Бобровицької міської територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна.

13.Про розробку детального плану території.

14.Про затвердження умов та договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади.

15.Про оголошення аукціону на передачу в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади (перебуває в оперативному управлінні КП «Бобровицька опорна лікарня).

16.Про затвердження умов оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади без проведення аукціону.

17.Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) гр. Дашкевич Наталії Олексіївні на території Олександрівського старостинського округу.

18.Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) гр. Тимошенко Оксані Василівні (1/2 частки) та гр. Самойленку Сергію Васильовичу (1/2 частки) на території Ярославського старостинського округу.

19.Про дострокове припинення договору оренди землі від 18.02.2022 року       гр. Кичи Миколи Івановича на земельну ділянку в с. Петрівка.

20.Про дострокове припинення договору оренди землі від 21.05.2019 року        гр. Чеботара Станіслава Івановича та гр. Товкуна Віктора Олександровича на земельну ділянку в м. Бобровиця, вул. Шевченка, 18.

21.Про надання ПСП «Оберіг» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під польовими дорогами за межами с. Травкине та с. Затишшя.

22.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки  земель населеного пункту с. Бригінці Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області

23.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Зелене Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області

24.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с.Майнівка Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області

25.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Молодіжне Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області

26.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Наумівка Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області

27.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Осокорівка Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області.

28.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під проєктними польовими дорогами на території Бобровицької міської ради за межами населеного пункту м. Бобровиця та передачу їх в оренду (1,5021 га).

29.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під проєктними польовими дорогами на території Бобровицької міської ради за межами населеного пункту с. Петрівка та передачу їх в оренду.

30.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під проєктними польовими дорогами на території Бобровицької міської ради за межами населеного пункту м. Бобровиця та передачу їх в оренду (5.4090 га).

31.Про поновлення договору оренди землі, укладеного між  Бобровицькою міською радою та підприємством споживчої кооперації «Бобровицький ринок» Чернігівської обласної  спілки споживчих товариств на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Бобровиця, вул. Незалежності,11.

32.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що знаходиться в с. Ярославка по вулиці Садова, 2-Г, на якій розташовані об'єкти нерухомого майна, що є власністю Буряк Світлани Володимирівни.

33.Про відмову у затвердженні  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

34.Про надання ПрАТ «Київстар» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд електронних комунікацій (КВЦПЗ 13.01), що знаходиться за адресою:  с. Браниця.

35.Про надання ПрАТ «Київстар» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд електронних комунікацій (КВЦПЗ 13.01), що знаходиться за адресою: с. Бригинці.

36.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу їх у власність.

37.Інші питання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь