Бобровицька міська рада
Чернігівська область

І знову непоправна втрата для нашої громади…

Дата: 13.10.2023 14:59
Кількість переглядів: 225

Бобровиччина продовжує сумний лік найтяжчих втрат. І ще ніколи прості цифри не були такими страшними. Загинув наш земляк, житель Бобровиці, – молодший сержант Олександр Юрійович ВЛАСЕНКО. 28 квітня 2022 року він добровольцем вступив до лав Збройних Сил України, ставши на захист рідної Батьківщини. Олександр загинув у бою за Україну під час виконання бойового завдання, заплативши за мир та наш спокій найдорожчою ціною – своїм життям. 13 жовтня громада попрощалася із загиблим воїном.

Під час мітингу-реквієму, що відбувся на площі міста, прощальні промови виголосили в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК та начальник І відділу Ніжинського РТЦК та СП Андрій В’ЯЛИЙ.

«На жаль, ми продовжуємо втрачати наших земляків – тих, які пішли на фронт, щоб захистити Батьківщину від ворожої агресії. Вже закінчилася війна молодшого сержанта Олександра Юрійовича ВЛАСЕНКА – Героя, який віддав за Україну життя.

Відважний воїн повернувся додому на щиті, де з сумом та болем зустрічають його батьки, дружина, маленький синок, брат, друзі, рідні та близькі, і вся наша громада.

Зі скорботою в серці ми бачимо, як ідуть наші Герої на небеса. Та в кожному подиху, в кожному ударі серця українця житиме вічна пам’ять про Захисника, який боронив рідну землю», - сказав Геннадій ІВАНЮК.

На міському кладовищі з усіма військовими почестями відбулась церемонія поховання українського захисника.

У ці гіркі хвилини ми всі розділяємо непоправну втрату сім’ї та висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та побратимам військовослужбовця.

Низький уклін Герою, якого забрали Небеса. Вічна пам’ять відважному сину українського народу.

Ми будемо пам’ятати! Не забудемо! Герої не вмирають!

 

Бобровицька міська рада

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано