Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицька міська рада інформує

Дата: 06.09.2023 17:25
Кількість переглядів: 134

Інформація
про стан витрат щодо фактичних перевезень окремих пільгових  категорій громадян на міських та приміських маршрутах за період з 01.01.2022 р. по 01.08.2023 р. на підвідомчій території Бобровицької міської ради

  На підвідомчій  території  Бобровицької міської ради  функціонують 7 міських та 6 приміських  автобусних маршрутів загального користування, які обслуговують 5 перевізників, а саме :

  • ПрАТ «Бобровицьке АТП-17449»  (директор  Баранчук С.В.)
  • ФОП Баранчук С.В.
  • ФОП Баранчук Н.І.
  • ФОП Баклан І.М.
  • ПП «УНІВЕРСАЛ-ТРАНС» (директор С.І Криворучко),  який здійснює перевезення на території  с.  Кобижча.

Рішенням 19 сесії Бобровицької міської ради 8 скликання  від  30   серпня 2022 року №1019-19/VIІI затверджена комплексна Програма соціального захисту окремих категорій громадян підвідомчої території Бобровицької міської ради щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством на 2023-2024 роки.      

        Фінансове забезпечення Програми здійснюється за рахунок коштів міського бюджету. На відшкодування пільгового перевезення жителів Бобровицької громади в 2023 році передбачені кошти в сумі 1 500 000 грн.              Впродовж 7 місяців 2023 року за перевезення пасажирів пільгової категорії  приватним перевізникам відшкодовано з міського бюджету        1 105 892 грн.

       За рахунок господарської діяльності приватним перевізникам рекомендовано здійснювати перевезення дітей  шкільного віку за пільговим тарифом – 50% від повної вартості квитка у період навчального процесу та безкоштовне перевезення дітей  дошкільного віку.

      З метою  відкритого та прозорого підрахунку перевезення пільгових категорій громадян підвідомчої території Бобровицької міської ради перевізникам було запропоновано встановити валідатори, але від цієї пропозиції вони, на жаль, відмовились.        

       ПП «УНІВЕРСАЛ-ТРАНС» кошти за пільгове перевезення не отримує. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь