Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення про скликання 29 сесії VIII скликання.

Дата: 30.08.2023 16:47
Кількість переглядів: 105

Бобровицька міська рада повідомляє, що 12 вересня 2023 року об 11.00 годині в адмінприміщенні міської ради (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: вул. Незалежності, 46, м.Бобровиця відбудеться засідання 29 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання. На сесію запрошуються: депутати Бобровицької міської ради, депутати обласної ради, керівники установ, організацій підвідомчої території.

Орієнтовний перелік питань для розгляду
на засіданні 29 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання
 12.09.2023 року:

1.Про внесення змін до Програми фінансової підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Бобровицька опорна лікарня» Бобровицької міської ради Чернігівської області на 2023-2024 роки.

2.Про внесення змін у додаток №2 до Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

3.Внесення змін до Програми місцевих стимулів для медичних працівників КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Бобровицької міської ради на 2022-2023 роки.

4.Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2022 року №1132-22/VІІІ «Про бюджет Бобровицької міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 2552100000).

5.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Бобровицької міської ради на 2024 рік.

6.Про затвердження Програми місцевих стимулів для медичних працівників КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Бобровицької міської ради на 2024-2025 роки.

7.Про затвердження Програми «Вчитель» на 2024-2025 роки.

8.Про затвердження Програми забезпечення пільгового підвезення педагогічних працівників та дітей до закладів освіти, розташованих у сільській місцевості, що належать до комунальної власності міської ради, до місця роботи (навчання) та у зворотному напрямку на 2024-2025 роки.

9.Про затвердження Програми «Шкільне харчування» на 2024-2025 роки.

10.Про затвердження Програми  «Шкільний автобус» на 2024- 2025 роки.

11.Про затвердження мережі закладів дошкільної і загальної середньої освіти та кадрове забезпечення освітнього процесу у 2023-2024 навчальному році.

12.Про затвердження Плану трансформації закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської до 2027 року та плану заходів щодо створення  академічного профільного ліцею.

13.Про організацію освітнього процесу в закладах освіти Бобровицької  міської ради.

14.Про внесення змін до структури та штатів відділу освіти Бобровицької міської ради на 2023 рік.

15.Про надання дозволу на харчування учнів Бобровицького ліцею.

16.Про підвезення здобувачів освіти Бригинцівської гімназії.

17.Про затвердження детального плану території.

18.Про прийняття ділянок проїзних частин автомобільних доріг з державної у комунальну власність Бобровицької міської територіальної громади.

19.Про затвердження проєкту землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки, яка змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Стара Басань, вул. Солов’їна, 21.

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу їх у власність.

21.Про відмову у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення городництва.

22.Про затвердження приватному сільськогосподарському підприємству «Оберіг» технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкт в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваної земельної частки (паю), та передачу в оренду, площею 4,6500 га.

23.Про затвердження технічної документацii з нормативної грошової оцiнки земель населеного пункту с. Горбачі Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області.

24.Про затвердження технічної документацii з нормативної грошової оцiнки земель населеного пункту с. Піски Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області.

25.Про затвердження технічної документацii з нормативної грошової оцiнки земель населеного пункту с. Свидовець Бобровицької міської ради Ніжинського району Чернігівської області.

26.Про внесення змін до рішення 7 сесії 8 скликання Бобровицької міської ради від 23.04.2021 року № 365-7/VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

27.Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) гр. Борщу Василю Васильовичу (1/2 частки) та гр. Борщу Михайлу Васильовичу (1/2 частки) Олександрівського старостинського округу.

28.Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) гр. Вовку Станіславу Івановичу на території Олександрівського старостинського округу.

29.Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) гр. Вовку Станіславу Івановичу на території Олександрівського старостинського округу.

30.Про вилучення земельної ділянки із власності гр. Бутка Юрія Івановича для ведення особистого селянського господарства, за межами Браницького старостинського округу, у зв’язку із добровільною відмовою.

31.Про відмову у наданні дозволу на продаж земельної ділянки комунальної власності для ведення фермерського господарства, за межами с. Макарівка гр. Гомону Михайлу Михайловичу.

32.Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території с. Марківці.

33.Інші питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь